Köszönjük, Mister, köszönjük, Marko! - elnöki búcsú

Vissza
Köszönjük, Mister, köszönjük, Marko! - elnöki búcsú

A mai napon klubunk életében lezárul egy felejthetetlen időszak, egy olyan tíz év, amire nagyon büszkék vagyunk. Klubunk elnökének, dr. Szűcs Ernő Péternek a búcsúja Mistertől és Markótól.

Kedves Mister! Kedves Marko!

A mai napon klubunk életében lezárul egy felejthetetlen időszak, egy olyan tíz év, amire nagyon büszkék vagyunk és biztos vagyok benne, hogy majd évek múlva is sokat fogjuk emlegetni. Ez a 10 év aranybetűkkel íródik be a szegedi kézilabda történelemkönyvébe.

Egy korszak ér véget, sikerekkel, nagy győzelmekkel, rengeteg széppel és jóval. 2012-ben találkoztunk először a Misterrel, egy barcelonai BL-meccs után Madridban ültünk le és beszélgettünk egy esetleges szegedi lehetőségről.
 
Ez a megbeszélés hihetetlen hatással volt ránk, mert Mister olyan lendülettel mesélt a kézilabdáról, ami mindenkit magával ragadott. A győzni akarása, a kézilabda iránti szeretete és alázata sugárzott a mondataiból.

Pár hónap múlva kezet fogtunk, és aláírtuk a szerződést, jöttetek hozzánk, hogy együtt valósítsuk meg álmainkat. Együtt, hogy egy sikeres, Európában is jegyzett csapatot építsünk.
 
Az álom valósággá vált. Az első évben megnyertük az EHF-kupát, csodás hétvégét varázsolva Berlinbe. Ez a siker adott egy nagy lökést, hogy menjünk tovább csak előre! Nem jött könnyen a siker, megküzdöttünk érte, de 2018-tól egy hihetetlen eredményes időszakot produkált a csapat. Három magyar bajnoki cím, és egy Magyar Kupa-győzelem. Aranyérmek, serlegek. Micsoda ünnepek, felejthetetlen meccsek maradnak ezek örökre.

Nagy köszönet jár nektek ezért a tíz évért, azért, amit a klubunkért tettetek. Történelmet írtunk közösen, sok boldog pillanatot éltünk meg együtt Veletek, a játékosokkal és a szurkolókkal.

Egy korszak ma lezárul, de az emlék örökre megmarad.

Köszönjük, Mister, köszönjük, Marko! Sok sikert kívánunk az életetekben! Boldogságot, jó egészséget kívánok és ne feledjétek, Szeged mindig visszavár benneteket, a klubunk és a PICK Aréna ajtaja mindig nyitva lesz nektek. 

Dr. Szűcs Ernő Péter
elnök

Közzétéve: 2023.06.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/10
300 ovissal sportoltunk

Péntek délelőtt Ásotthalmon 300 ovissal sportoltunk egyet, mi tartottuk meg a bemelegítést a fiataloknak.

2024
05/08
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

AZ ÖSSZES HÍR