Emma Bombac levele a #HandballFamily-nek

Vissza
Emma Bombac levele a #HandballFamily-nek

Pénteken 20.30-kor következik a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik összecsapása. A PICK Arénában a Veszprém csapatát fogadjuk. Emma Bombac írt levelet a szurkolóknak.

Sziasztok #kékek!

Egy hete is írtam levelet, mert szeretek nektek üzenni. Láttam, hogy mennyien reagáltatok rá, milyen csodás hangulatot teremtettek a bajnoki döntő első meccsén. Ugráltunk is. Biztos láttátok már, hogy a rengeteg gyerek között ülök, ők a barátaim, apa játékostársainak a gyerekei. Mindenki kékben jön a meccsre, ti is tegyétek ezt pénteken, mert jön a döntő mindent eldöntő meccse.

Lesz izgalom! Apukám nagyon készül! Mesélt arról, hogy a csapat nagyon együtt van, szeretnének megajándékozni benneteket egy újabb bajnoki címmel. Azt mondta, hogy felszántják majd a pályát, mennek #csakelőre, mert tudják, hogy tőletek hihetetlen energiát kapnak. Amikor egyszerre kiabálja mindenki, hogy „PICK Szeged! PICK Szeged!”, annál csodálatosabb buzdítás nem is létezik a világon.

Mi már szokás szerint készülünk, várjuk, hogy újból együtt legyünk a #HandballFamily-vel.

Tapsolunk, szurkolunk veletek!

Üdvözlettel
Emma Bombac

Közzétéve: 2023.06.07.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

2023
09/22
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR