Előre hoztuk: holnap délelőtt 10 órától kezdődik a nyílt jegyértékesítés a PICK Arénában

Vissza
Előre hoztuk: holnap délelőtt 10 órától kezdődik a nyílt jegyértékesítés a PICK Arénában

Hogy minél hamarabb hozzájuthassatok döntős jegyeitekhez, már szerdán délelőtt 10 órától várunk titeket a pénztárakban!

Előre hoztuk a nyílt jegyvásárlási időszakot a döntő harmadik mérkőzésére: 
• személyesen: az aréna pénztáraiban június 7-én, szerdán délelőtt 10:00-tól

• az interneten: június 8-án, csütörtökön 10:00-tól tudjátok megvásárolni jegyeiteket a szabad helyekre.

Online és személyes jegyvásárlás során maximum 4 darab jegy vásárolható.

A PICK Aréna pénztárai szerdán, csütörtökön és pénteken is 10:00-kor nyitnak és 18:00-ig tartanak nyitva. (meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, amennyiben maradnak még jegyek) 

FONTOS: 
• Az éves- és tavaszi szezonbérletek a pénteki mérkőzésre is érvényesek, így bérletes szurkolóinknak nem szükséges külön belépőjegyet váltaniuk, a szokott helyükről élvezhetik majd a mérkőzést.

• Akik az első mérkőzésre vásároltak belépőjegyet, azok számára csütörtök 10:00 óráig van lehetőség ugyanarra a helyre megváltani a jegyeket, ezt követően a helyek felszabadulnak. 

Az értékesítés során először az első és második emeleti szektorok kerülnek megnyitásra. Amikor az ezekre a helyekre szóló jegyek elkelnek, a PICK Aréna harmadik emeleti szektorai is megnyitásra kerülnek. 

Kérjük szurkolóinkat, hogy ne adják el megvásárolt jegyeiket, mert mindannyian azt szeretnénk, hogy a PICK Arénát hazai szurkolótáborunk, a #HandballFamily tagjai töltsék meg.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a PICK Aréna kapacitásáig abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

A vendégszurkolók a vendégszektoros jegyeket kizárólag a Telekom Veszprém csapatán keresztül tudják majd megvásárolni, számukra nem lesz lehetőség a helyszínen belépőt venni. Kérjük, hogy a hatályos pályarendszabály betartása mellett vendég mezben és sálban érkezők csak a vendégszektorban foglaljanak helyet, ellenkező esetben a pályarendszabályban foglaltaknak megfelelően a szurkoló belépése az Arénába megtagadható.

A pályarendszabály ITT tekinthető meg.

Közzétéve: 2023.06.06.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/23
Győztes meccsel avattuk fel második számú mezünket

Nem volt kérdés, magabiztosan, 34-26-ra nyertünk a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában.

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

AZ ÖSSZES HÍR