Borítsuk #kékbe a PICK Arénát!

Vissza
Borítsuk #kékbe a PICK Arénát!

Péntek 20.30-kor következik a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik mérkőzése. Csapatunk a PICK Arénában a Telekom Veszprémet fogadja. Ezen a meccsen dől el a bajnoki cím sorsa.

1:1. A két győzelemig tartó párharc döntetlenre áll. Péntek 20.30-kor jön a mindent eldöntő ütközet a PICK Arénában. Aki nyer, az lesz a magyar bajnok. Jön a szezon utolsó rangadója, a Szeged–Veszprém párharc.

Ez a meccs más, mint a többi. Főként most, amikor az aranyról dönt, arról, ki állhat fel a dobogó legfelső fokára. Itthon mi nyertünk, idegenben a Veszprém volt a jobb. Idén eddig hétszer találkozott egymással a két rivális. Ilyen sem fordult még elő a történelemben, hogy ennyi magyar derbire kerüljön sor. Az elmúlt két szegedi meccsünkön nyerni tudtunk. Előbb az alapszakaszban 30–28-ra, majd a finálé első találkozóján 31–25-re. Kőkemény összecsapás lesz, mert a mi célunk csakis az, hogy megszerezzük a klubunk hatodik bajnoki aranyát, és megvédjük a címünket.

Ez lesz a 35. meccsünk a PICK Arénában, eddig huszonhatszor nyerni tudtunk, 1144 gólt dobtunk. Több játékosunk utoljára húzza magára a #kékek szerelését. Mirko Alilovic, Kent Robin Tönnesen, Alexander Blonz, Bogdan Radivojevics és Rosta Miklós ezzel a meccsel búcsúzik tőlünk. Mesterünk, Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapic is utoljára dirigálja a csapatot, így érzelmekben sem lesz hiány.

Nagy szükség lesz a #HandballFamily tagjaira, akik eddig is rengeteget segítettek nekünk. Borítsuk #kékbe a PICK Arénát! Minden hangra, minden tapsra hatalmas szükségünk lesz, mert ez hihetetlen erőt ad nekünk. Energiára pedig nagy szükségünk lesz!

Jegyértékesítéssel kapcsolatos információk: ITT!

 

Közzétéve: 2023.06.06.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/23
Győztes meccsel avattuk fel második számú mezünket

Nem volt kérdés, magabiztosan, 34-26-ra nyertünk a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában.

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

AZ ÖSSZES HÍR