Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Vissza
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

• Kapunyitás: 16.45-kor - időben induljatok el, mert a bejutás a felvezető show kezdetére (17:40) csak időben történő beléptetéssel lehetséges!

• Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, ne válaszd a sötét üzemmódot és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.

• Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 

• Minden belépőkapu nyitva lesz az utcaszinten, a Bikánál, illetve a -1. szinten is. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.

• A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik. Kérjük, álljatok a megfelelő sorba.

• Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

• A meccs előtt és után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból.

• Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek! Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

• Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkoló kerül kialakításra a Tiszavirág uszoda közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amely az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthetők, illetve a Tiszavirág Sportuszoda parkolója is szurkolóink rendelkezésére áll a mérkőzés során.

• Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.

• Akik csoportosan, busszal érkeznek, kérjük jelezzék előzetesen a pickinfo@pickhandball.hu e-mail címen legkésőbb a mérkőzést megelőző napon, mert korlátozottan, a rendszám előzetes megküldése után tudunk parkolást biztosítani a szabad helyek erejéig.

• A szurkolói bolt a meccsnapon 10 órától 12 óráig, majd 13 órától 16.45 óráig lesz nyitva, kapunyitástól pedig már a shop-ot is az Arénán belülről tudjátok megközelíteni.

Közzétéve: 2023.06.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR