Székelyudvarhelyre utazik az EHF-kupa

Vissza
Székelyudvarhelyre utazik az EHF-kupa

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata két éve együttműködési megállapodást kötött a Székelyudvarhelyi KC együttesével. Július 29-én az udvarhelyi csarnokba érkezik az EHF-kupa, erdélyi szurkolóink is megtekinthetik a díszes serleget, fotót tudnak majd kész

A Délmagyarország szombati fődíj sorsolásán a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata által megnyert EHF-kupa is ott volt a Széchenyi téri Suncity Karneválon. Sok-sok Pick-drukker készített fotót, így emlékezetes képpel gazdagodott. 

A Berlinben megnyert serleg a nyáron „turnéra” indul – pénteken 18 és 19 óra között Bordányban, a Faluházban lesz kiállítva.

Július 29-én (kedd) a romániai Székelyudaverhelyen lesz kiállítva. Klubunk már egyeztetett az SZKC vezetőivel, akik örömmel vették a hírt, hogy hozzájuk is eljut az EHF-kupa. Az erdélyi klubnál dolgozik az 1996-os szegedi bajnokcsapat oszlopos tagja, Csavar Zoltán, aki elárulta, hogy nagyon készülnek a kupa fogadására, biztos, hogy sok-sok erdélyi szurkoló zarándokol majd el a helyi sportcsarnokba.

Természetesen a nyári IV. Kanizsa-kupára (augusztus 22-től 24-éig), a vajdasági Magyarkanizsára is elvisszük a kupát, így a Pick-drukkerei ott is találkozhatnak majd vele.

Előtte augusztus 16-án (szombat) a zákányszéki falunapon is „fellép” a serleg.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.06.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Csapatunk vasárnap 16 órakor a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában csatázik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. BL-lázban égünk, Dean Bombaccal beszélgettünk.

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

AZ ÖSSZES HÍR