Az idény utolsó rendhagyó tesióráját tartottuk a Vörösmarty sulisaival

Vissza
Az idény utolsó rendhagyó tesióráját tartottuk a Vörösmarty sulisaival

Csütörtök délelőtt az idény utolsó rendhagyó tesióráját tartottuk meg. A Vörösmarty Általános Iskola két osztálya volt a vendégünk.

Ez most kicsit más volt, mint az eddigi, hiszen most nem ovisok, hanem általános sulisok érkeztek hozzánk. Az újszegedi Vörösmarty Általános Iskola két felső tagozatos osztálya jött el a rendhagyó tesióránkra.

A gyerekek közül sokan voltak már a PICK Arénában, de többen most látták először az új otthonunkat. A legfelső szintre mentünk fel, meséltünk nekik a 2021. december 9-i avatóról, a Legendák faláról, majd a VIP-termet is megmutattuk nekik. Ezután a küzdőtér volt a következő állomás, előkerültek a labdák, jöhetett a játék. Többen mezben érkeztek, és labdát is hoztak magukkal.

Szokás szerint ismét átadtuk nekik a csapatról készült kisképeket, amit aláírattak a játékosokkal, sok-sok fotó is készült.

„Maradjunk még!” – mondták többször, így egészen a bemelegítés végéig a kispadon ülhettek, figyelték a #kékeket, rengeteg videót készítettek. Ismét hatalmas szeretetet kaptunk, amely a bajnoki döntőhöz közeledve nagy erőt ad nekünk. Jó látni és megtapasztalni, hogy a gyerekek mennyire rajonganak értünk, amit köszönünk.

Ez volt az idény utolsó rendhagyó tesiórája, remek volt mind. Egy biztos: jövőre folytatjuk ezt remek kis programot.

 

Közzétéve: 2023.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR