Az idény utolsó rendhagyó tesióráját tartottuk a Vörösmarty sulisaival

Vissza
Az idény utolsó rendhagyó tesióráját tartottuk a Vörösmarty sulisaival

Csütörtök délelőtt az idény utolsó rendhagyó tesióráját tartottuk meg. A Vörösmarty Általános Iskola két osztálya volt a vendégünk.

Ez most kicsit más volt, mint az eddigi, hiszen most nem ovisok, hanem általános sulisok érkeztek hozzánk. Az újszegedi Vörösmarty Általános Iskola két felső tagozatos osztálya jött el a rendhagyó tesióránkra.

A gyerekek közül sokan voltak már a PICK Arénában, de többen most látták először az új otthonunkat. A legfelső szintre mentünk fel, meséltünk nekik a 2021. december 9-i avatóról, a Legendák faláról, majd a VIP-termet is megmutattuk nekik. Ezután a küzdőtér volt a következő állomás, előkerültek a labdák, jöhetett a játék. Többen mezben érkeztek, és labdát is hoztak magukkal.

Szokás szerint ismét átadtuk nekik a csapatról készült kisképeket, amit aláírattak a játékosokkal, sok-sok fotó is készült.

„Maradjunk még!” – mondták többször, így egészen a bemelegítés végéig a kispadon ülhettek, figyelték a #kékeket, rengeteg videót készítettek. Ismét hatalmas szeretetet kaptunk, amely a bajnoki döntőhöz közeledve nagy erőt ad nekünk. Jó látni és megtapasztalni, hogy a gyerekek mennyire rajonganak értünk, amit köszönünk.

Ez volt az idény utolsó rendhagyó tesiórája, remek volt mind. Egy biztos: jövőre folytatjuk ezt remek kis programot.

 

Közzétéve: 2023.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

2023
09/22
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR