Rosta Miki: Sziasztok! Én vagyok az új matektanár!

Vissza
Rosta Miki: Sziasztok! Én vagyok az új matektanár!

Szerdán reggel csapatunk játékosa, Rosta Miklós volt az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános iskola 2. A. osztályának a vendége.

Nagy szervezkedésben voltunk, már hetek óta tartott az egyeztetés az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola 2. A. osztályának osztályfőnökével, Miklós Erikával arról, hogy Rosta Miki, csapatunk játékosa az egyik órán meglátogatja őket.

Eljött a nagy nap, szerdán reggel a suli előtt találkoztunk. Erika tanító néni elárulta, hogy a gyerekek nem tudnak semmiről, fent várják az órakezdést. Gyermeknapi meglepetésnek szánta Miki vendégeskedését. Szépen baktattunk felfelé a patinás iskola folyosóján, mikor megérkeztünk az osztályterem elé.

Miki ment #csakelőre! „Sziasztok! Én vagyok az új matektanár!” – szólt a gyerekekhez. Nagy csend, majd egy nagy „Húúú!” volt az első reakció. A lányok és fiúk ámulattal nézték a #kékek játékosát. Gyorsan bemutattuk őt, majd Erika néni jóvoltából kis cetliket húzhatott ki Miki egy kosárból. A kis kék papírokon kérdések szerepeltek. Többször is nevettünk, mert kiderült, hogy Miki szereti a kutyákat, kedvenc filmszereplője Jack Sparrow kapitány, imádja a nutellás palacsintát, apukája volt a példaképe, a csapatból mindenki barát, de különösen Szita Zozóval van jóban. Kedveli a Real Madridot, ennek nagyon sokan örültek, de többen mondták, hogy a Barca is jó csapat. Az is kiderült, hogy az osztályból mindenki sportol, többen jártak már nálunk az Arénában, és nagyon szurkolnak a csapatnak.

A közös fotó előtt Miki ajándékot adott át a gyerekeknek, akitől egy nagy „PICK Szeged!” kiáltással búcsúztak. 

Közzétéve: 2023.05.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR