A Teddy's Club ovisai voltak a vendégeink

Vissza
A Teddy's Club ovisai voltak a vendégeink

Kedden délelőtt ismét gyerekhangtól volt zajos a PICK Aréna. Klubunk a Teddy’s ovisait látta vendégül, és tartott rendhagyó tesiórát a kicsiknek.

„Mindenki kékbe” – adta ki házi feladatnak Beni, a Teddy’s Club óvodapedagógusa a gyerekeknek: az volt a kérés, hogy mindenki ebben a színben érkezzen kedden az oviba. Ez sem volt véletlen, hiszen folytatódott klubunk rendhagyó tesiórája, amelyre most a Teddy’s kicsijei érkeztek.

Csapatunk busza várta őket, amelyben nagy örömmel foglaltak helyet. Több ismerős arc is feltűnt, hiszen játékosaink gyermekei közül is többen ide járnak. Matej Gaber ikrei vezették a sort, de Ava Sostaric is mindig az élen haladt. Cukik voltak a Mikler ikrek, ahogyan fogták egymás kezét, de Dean Bombac, Borut Mackovsek és Mirko Alilovic legkisebb gyermeke is ott volt a sorban. Mindenkin kék mez feszült, természetesen apukájuk mezszámával.

A megérkezés után gyors cipőcsere, majd egy közös „Szeged!” kiáltással indult is a tesióra. A közös bemelegítés után őrült rohanásba kezdett mindenki, szabad volt a pálya. Ezután előkerültek a labdák, záporoztak a lövések, szakadatlanul bombázták a kapukat. Gyorsan kiderült, mindenki az OTP Bank-PICK Szegedben szeretne játszani, még a lányok is, így nem elképzelhetetlen, hogy létre kell hoznunk egy női csapatot :)

Neo és Lan Gaber már olyan erővel lőtt kapura, hogy néha foltozni kellett a hálót, de Ava Sostaric bal kézzel eleresztett lövései is rendre célba találták. Sok mindent örököltek apukájuktól, az biztos. Mikler Domi új játékot talált ki – nagyon sokan csatlakoztak hozzá –, ő a labdát a kapu tetejére dobta, azt élvezte, hogy az ott maradt, amit mindig nagy kacajjal fogadott.

Egyre több játékos érkezett meg az edzésre, így a gyerekek üdvözölték őket. Ismét kapott mindenki egy-egy csapatfotót, amit aláírattak, és büszkén mutatták egymásnak. Mielőtt elkészült volna a közös fotó, a kicsik a csapattal szemben sorakoztak fel. Beni ovi bácsi vezényelt, majd elénekelték közösen klubunk indulóját. Csodás volt hallgatni őket, ahogyan teli torokból énekelnek, majd a csapattal közösen tapsolnak. Ez egy ismét szép délelőtt volt, ami az elkövetkező hetekben folytatódik, hiszen újabb ovis csoportok látogatnak majd meg bennünket.

Közzétéve: 2023.05.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR