Új Aréna-csúccsal nyertünk

Vissza
Új Aréna-csúccsal nyertünk

Új PICK Aréna-csúccsal, 46-30-ra nyertünk hazai pályán a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen.

OTP Bank - PICK Szeged–Fejér-BÁL Veszprém 46–30 (24–19)
K&H férfi kézilabda liga, 22. forduló. Szeged, Pick Aréna, 1852 néző. Vezette: Héjja, Kónya.
OTP Bank - PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 5/1, Garciandía 2, Martins 2, Rosta 9, Mackovsek 3, Frimmel 4. Csere: Mikler (kapus), Stepancic 3, Szita 3, Gaber 1, Blonz 6/2, Sostaric 3/1, Radvánszki 2, Varga M. 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Fejér-BÁL Veszprém: Balogh T. – Szmetán P., Ludmán 5, Szrnka 4, Machác, Vetési 2, Hári 6/2. Csere: Miklós G. (kapus), Éles B. 4, Preszter 2, Szatmári 2, Fercsik 2, Molnár B. 1/1, Rubos 2. Csizmadia. Vezetőedző: Éles József.
Hétméteres: 5/4, ill. 5/3.
Kiállítás: 6, ill. 4 perc.

Tapsolt mindenki. A meccs elején és a végén is. Közel kétezer szurkoló jött el április utolsó bajnokijára, remek hangulatban léptünk pályára a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen. Remek alapot adott a Kölyöksziget ovisa, Varga Sára Léna, aki egyedül a pálya közepén elénekelte a klubhimnuszunkat, majd ezután a táborral közösen dalolta ezt. Csodás felvezetés volt! És ezzel még nem volt vége a meglepetésnek, hiszen a Baranya megyei Magyarbólyban élő Pincés Panna Lea közvetlenül a kezdődobás előtt tudta meg, hogy a családjától 18 éves születésnapjára kapja ezt a lehetőséget. Panna Rosta Mikihez passzolt, majd játékosunk az első támadás után gólt is szerzett, így valójában ő adta a gólpasszt.

A meccs elején ügyeskedtek a vendégek, bátran felvállalták a tempót, így potyogtak gólok, nálunk Rosta Miki kapta el a fonalat, nehezen tartották a falban, de Sebastian Frimmel is rendre a kapuba talált. Az első félidő közepén emberhátrányba kerültünk, és ez hozta el a fordulatot. Mirko Alilovic zsinórban három ziccert is hatástalanított, ebből pedig robogtunk, jöttek a könnyű gólok, így az első félidő után már magabiztosan vezettünk.

A második harminc percre jött a kapuba Mikler Roland, aki egyből védéssel jelezte, hogy a formája továbbra is jó. Ekkor kinyílt az olló, mindenki hozzátett a játékhoz, a védekezésünk feljavult, rengeteg labdát szereztünk, amiből indultunk, és ezeket a ziccereket értékesítettük. A közönség élvezte a játékot, a B-közép parádés hangulatot teremtett, így rendre zengett a „PICK Szeged!” buzdítás. Az utolsó tíz percre jött a két PICK Kézilabda Akadémia játékos, Varga Mihály és Radvánszki Zsolt. A két fiatal meghálálta a bizalmat, aminek a közönség örült a legjobban, hiszen Misi három gólt, míg Zsolt két találatot szerzett. Az utolsó percben mindenki állva tapsolt, hiszen új PICK Aréna gólcsúcs született, végül 46-ig jutottunk, 46-30-ra nyertünk.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató:

Közzétéve: 2023.04.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR