Gyűjtsünk együtt a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnak

Vissza
Gyűjtsünk együtt a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnak

Közeledik május első vasárnapja: az anyák napja. Klubunk jótékonysági akciójában a rászoruló édesanyák és gyermekeik kerülnek előtérbe.

Május 6. (szombat) 14 óráig a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnak gyűjtünk adományokat, amely 2014-ben alakult meg azzal a céllal, hogy az anyaotthonokban élő gyermekek és édesanyák védelmét támogassa. Az adománygyűjtések kapcsán az anyaotthon felszereltségét, illetve a bent élő kisgyermekek és édesanyák jóllétét is szeretnénk elősegíteni.

Mi a teendője annak, aki szeretne jótékonykodni?

Péntektől a PICK Arénában található szurkolói boltban (keddtől péntekig 10-től 12-ig, 13 órától 18 óráig), szombaton (10 órától 14 óráig) tudjátok leadni a felajánlásokat.
Most szombaton a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni mérkőzés előtt a kapunyitáskor (17 óra) a biztonsági őröknek a főbejáratnál beléptetés előtt is át lehet adni a felajánlásokat.

Milyen felajánlásokkal tudtok segíteni az édesanyáknak?

Krémek, smink, hajápoló szerek, higiéniai termékek. Bármit felajánlhattok, amitől szépnek érezhetik magukat, és kicsit elfeledteti velük a nehézségeiket.

Milyen felajánlásokkal tudtok segíteni a gyermekeknek?

A gyermekek nagyon örülnek a fejlesztő- és a szabadidős játékoknak is. Mivel az intézményi lehetőségek korlátozottak és a gyermekek mozgásigénye hatalmas, a fejlesztő játékok bent, a szabadidős játékok a kertben segítik őket, hogy levezethessék a felgyülemlett feszültséget az otthon nyújtotta biztonságos keretek között. Jöhet labda, ugrálókötél, tollaslabda, gombfoci, társasjátékok, színezők, vagy bármi más, ami a gyerekeknek örömet szerez.

Aki pénzösszeget szeretne felajánlani, azt ITT teheti meg. Az Alapítvány szeretné fejleszteni az udvarukon található játszóterüket, hogy ami a gyerekeknek szórakozást, kikapcsolódást jelent, erre várják a pénzadományt.

 

Közzétéve: 2023.04.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/19
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

2024
05/18
Megvan a győzelem! Irány a kupadöntő!

Csapatunk 39-33-ra legyőzte a HSA NEKA együttesét a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap 18 órakor a döntőben szerepelünk.

AZ ÖSSZES HÍR