A film forog tovább! Jön egy újabb Szeged-Veszprém párharc

Vissza
A film forog tovább! Jön egy újabb Szeged-Veszprém párharc

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Jön egy újabb Szeged–Veszprém párharc.

A film forog tovább. Az elveszített győri Magyar Kupa-döntő után máris itt az újabb komoly kihívás, a szombati (kezdés: 17 óra) Telekom Veszprém elleni bajnoki mérkőzés. A K&H férfi kézilabda liga 21. fordulójában fogadjuk a legnagyobb riválisunkat. Hatalmas téttel bír a meccs, amelyik csapat nyer, az hatalmas lépést tesz az alapszakasz-győzelem megszerzése felé.

Ennek hatalmas jelentősége lesz, hiszen idén két győzelemig tart a bajnoki döntő. Persze, a szuperrangadó után még mindkét csapatra több meccs vár, így még bármi előfordulhat egy-egy meccsen, születhet olyan eredmény, amely mindent borít. Az már biztos hat fordulóval a vége előtt, hogy a Szeged és a Veszprém vívja a finálét, hiszen nekünk 40 pontunk van, a Veszprémnek 39, míg a harmadik Tatabányának 27.

A hétfő a pihenésről, a Húsvétról szólt a csapatnak, majd kedden délután már edzés szerepel a programban. A keretünkből Kent Robin Tönnesen továbbra is beteg, így ő még nem tréningezik. A szombati rangadón ismét felvezető műsorral jelentkezünk, a pálya széli interjúban szurkolótáborunk egykori kedvencével, Habuczki Tamással hangolódunk majd az összecsapásra.

Lesz ismét Dance cam, felcsendül majd a klubhimnuszunk, a félidőben pedig köszöntjük a Jó tanuló, jó sportoló fiataljainkat, akik a KÉSZ csoport Magyarország ajándékát vehetik majd át.

A meccsre már megkezdődött a jegyértékesítés, ezzel kapcsolatosan információt  ITT  lehet olvasni. Érdemes a Rádió 88-at is hallgatni, hiszen médiapartnerünknél lehet belépőt nyerni a szombati rangadóra.

Közzétéve: 2023.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/16
Szombaton a NEKA lesz az ellenfelünk a Magyar Kupa elődöntőjében

Szombat és vasárnap Tatabánya lesz a házi gazdája a Magyar Kupa négyes döntőnek. Az elődöntőben (kezdés: 15.30) a HSA NEKA lesz az ellenfelünk.

2024
05/15
Gyászol a #HandballFamily: elhunyt Barok István

70 éves korában elhunyt egykori játékosunk, utánpótlásedzőnk, majd sajtósunk, Barok István.

AZ ÖSSZES HÍR