A LEGFONTOSABB SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK SZERDÁRA!

Vissza
A LEGFONTOSABB SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK SZERDÁRA!

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligája egyeneses kieséses szakaszában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk. Fontos szurkolói információk.

Csapatunk szerdán a Bajnokok Ligájában 18.45-kor a Telekom Veszprém együttesét fogadja a PICK Arénában. Pár kéréssel fordulunk hozzátok, hogy mindenkinek még jobb élmény legyen a mérkőzés!

Időben induljatok el, az autókat lehetőleg hagyjátok otthon. A mérkőzésre már minden jegy elkelt, belépő nélkül senki ne induljon útnak, a pénztárak nem nyitnak ki a meccs napján!

Ne maradjatok le a 18 órakor kezdődő felvezető show-ról és az ajándékokról: időben érkezzetek a PICK Arénához, és lépjetek be mielőbb jegyeitekkel. Sok-sok játékkal, nyereménnyel várunk benneteket. Lesz ismét Emoji- és Dance-cam, felcsendül hazánk jelenlegi egyik legnépszerűbb slágere, a „Reptér”. A Szurkolói csapat is megmozgat majd benneteket, aki pedig jól tapsol és táncol, ajándékot kap tőlük.

A bemutatás előtt pedig jön két látványos esemény: a Tedd fel a sáladat! és a Fényshow, amelyet a „Hey Jude”-ra mutat majd be a tábor.

Velünk szurkolnak majd a birkózó Lőrincz-testvérek, Tamás és Viktor. Velük a pálya mellett beszélgetünk majd. A Tedd fel a sáladat! előtt pedig az 1983-ban Magyar Kupa-győzelmet arató Szegedi Volán játékosait köszöntjük, majd együtt velük, közösen énekeljük el a klubhimnuszunkat.

• Kapunyitás 16.45-kor – időben induljatok el, mert a bejutás a felvezető show kezdetére (18.00) csak időben történő beléptetéssel lehetséges!

• Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzetek meg, gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon van a jegy, nagyíts rá a vonalkódra, és vedd a képernyő fényerejét maximumra, valamint kapcsold ki a képernyő elforgatását.

• Ha több jeggyel érkeztek, érdemes egyesével kinyomtatni őket és szétosztani egymás közt, ezzel is gyorsítva a beléptetést. Ha telefonon vannak a jegyek, akkor még belépés előtt küldjétek szét egymásnak azokat, ez is segíti a gyorsabb bejutást. 

• Minden belépőkapu nyitva lesz az utcaszinten, a Bikánál, illetve a -1. szinten is. Keressétek a rövidebb sorokat, így hamarabb bejuthattok majd.

• A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik.

• Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzatok magatokkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

• Ruhatárainkat a 111-112/211-212, illetve a 106-107/207-es szektorok bejáratainál találjátok. A szolgáltatást 200 forint/kabát áron tudjátok igénybe venni. A ruhatárakban csak készpénzes fizetés lehetséges. Kérjük, hogy értékeiteket ne hagyjátok a kabátokban, azokat tartsátok magatoknál.

• A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból.

• Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek! Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban, érkezési sorrendben áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

• Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkoló kerül kialakításra a Tiszavirág Sportuszoda közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amely az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthető.

• Azon szurkolóinkat, akik a fenti parkolókat nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetésszerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.

• Akik csoportosan, busszal érkeznek, kérjük, jelezzék előzetesen a pickinfo@pickhandball.hu e-mail-címen legkésőbb a mérkőzést megelőző napon, mert korlátozottan, a rendszám előzetes megküldése után tudunk parkolást biztosítani a szabad helyek erejéig.

• A szurkolói bolt a meccsnapon 10 órakor nyit. 12-től 13 óráig ebédszünet miatt zárva lesz, utána viszont újból nyit. A PICK Aréna Felső Tisza-part felőli bejárata felől pedig már a kapunyitás előtt is tudtok vásárolni a PICK-relikviák közül. 16.45-től pedig az Arénán belülről közelíthető meg a szurkolói bolt.

Várunk szeretettel Benneteket! Hajrá, Szeged!

Közzétéve: 2023.03.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR