Újabb tornán a Pick Szeged

Vissza
Újabb tornán a Pick Szeged

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata július 21-én (hétfőn) kezdi meg a felkészülést. Az eldőlt, hogy Juan Carlos Pastor együttese Magyarkanizsán és Temesváron vesz részt tornán.

A Pick Szeged drukkerei már nagyon készülnek a IV. Kanizsa-kupára, ahol hat csapat szerepel: a Pick Szeged, a macedón Vardar Szkopje, a horvát Nexe, a szerb Partizan, a szlovén Velenje és Tunézia válogatottja. A torna augusztus 22-étől 24-éig tart.

Új hír, hogy augusztus 9-én és 10-én Temesváron játszik a csapat, itt indul nemzetközi tornán, amelyen még két román együttes és az olasz bajnok (Fasano) vesz részt. A szegedi drukkerek sem maradnak meccs nélkül, augusztusban mindenképpen lesz felkészülési találkozó az újszegedi sportcsarnokban.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.06.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR