Ma 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Vissza
Ma 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Ma 18 órakor a Magyar Kupában a Fejér B.Á.L. Veszprém csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 17 órakor nyílnak meg.

Kapunyitás

A PICK Aréna kapui 17 órakor nyílnak meg. Az Arénába a Bika szintjén található főbejáraton tudtok belépni.

Közlekedés

Érdemes időben érkezni, és a tömegközlekedést igénybe venni. Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Jegyek érvényesítése

Azon szurkolóink, akik on-line jegyüket nem nyomtatott formában hozzák magukkal, hanem telefonról szeretnék érvényesíteni, a könnyebb és gyorsabb áthaladás érdekében fordítsanak figyelmet a következőkre:
- a telefon megfelelő fényerejének előzetes megemelésére,
- a képernyő forgatás kikapcsolására,
- a QR kód kinagyítására,
- csoportos érkezés esetén a jegyek megosztására.
Kérjük vigyázzatok jegyeitekre, ne mutassátok meg másnak, mert az elsőként érvényesített jegyekkel lehet az Arénába belépni. Kérjük, a belépés során kövessék a rendezők javaslatait és a telefonotokat ne “sötét” üzemmódban használjátok.

A mérkőzésre a Bikánál található kapukon keresztül tudtok belépni. Kérjük, hogy a beléptetés meggyorsítása érdekében ne hozzatok magatokkal nagy méretű táskát.

Jegyvásárlás

Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz (kedden és szerdán 10 és 12, valamint 13 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltban) képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez. Online belépőt ITT! lehet vásárolni. Meccsnapon 16.00-kor nyit két darab pénztár, a Bikánál található főbejárat mellett.

A 6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, amelyre kizárólag a pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, az erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Szektorlezárás

A mérkőzés során szervezési okok miatt a következő szektorok lezárásra kerülnek: 108, 109, 110, 208, 209. Azok a szurkolóink, akik éves- vagy tavaszi szezonbérletüket ezen szektorok valamelyikébe váltották meg, előzetesen, a Jegymester által kiküldött e-mailnek megfelelően tudtak saját maguk plusz egy fő részére belépőjegyet igényelni. Ha valamelyik bérletesünk a vásárláskor nem adott meg e-mail címet, a helyszínen belépéskor kap a bérlete helyett beléőjegyet.

Szurkolói bolt

A szurkolói bolt Meccsnapon 10 órakor nyit. 12-től 13 óráig ebédszünet miatt zárva lesz, utána viszont újból nyit. A PICK Aréna Felső Tisza-part felőli bejárata felől pedig már a kapunyitás előtt is tudtok vásárolni a PICK relikviák közül. 17.00-től pedig az Arénán belülről közelíthető meg a szurkolói bolt.

Közzétéve: 2023.03.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR