Tatai Péter Romániába igazol

Vissza
Tatai Péter Romániába igazol

A Pick Szeged kézilabdacsapatának válogatott kapusa, Tatai Péter közös megegyezéssel szerződést bontott, és a következő idénytől a romániai Nagybányán folytatja pályafutását. Tatai Peti hétfő 17 órakor a szegedi Corso Facer kávézóban búcsúzik el a szurkol

Tatai Péter, a Pick Szeged válogatott kapusának szerződése 2015. május 31-éig a klubhoz kötötte. A hálóőr a menedzserén keresztül jelezte, hogy nem szeretne a csapatnál maradni, közös megegyezéssel bontsák fel a szerződését. Tatai négy idényt játszott az EHF-kupa-győztes csapatban. A következő idénytől a romániai Nagybányán folytatja a pályafutását. Az erdélyi csapat már szerződtette az egykori szegedi közönségkedvenc horvát beállóst, Antonio Pribanicot.

Tatai azért döntött a váltás mellett, mert a Pick szerződtette a spanyol világbajnok José Manuel Sierrát, és a lengyel válogatott Piotr Wyszomirskit. Tatai Péter nyolc érmet szerzett a szegedi együttessel, a legnagyobb sikere a klubbal az EHF-kupa-győzelem.

A kapus ma 17 órakor szeretne a szurkolóktól elbúcsúzni, így minden Pick-drukkert nagy szeretettel vár a Kárász utcán – itt volt Frantisek Sulc búcsúztatása is –, a Corso Facer kávézóban.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.06.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR