Csütörtökön 17.15-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Vissza
Csütörtökön 17.15-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Csütörtök 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a német THW Kiel csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 17.15-kor nyílnak meg.

Csütörtök 18.45-kor jön a tizenkettedik meccsünk a Machineseeker Bajnokok Ligájában. A német THW Kiel érkezik Szegedre.

A meccs magazinja: ITT olvasható.

Kapunyitás

A PICK Aréna kapui 17.15-kor nyílnak meg. Az Arénába a Bika szintjén található főbejáraton tudtok belépni. Érdemes időben érkezni a meccsre, mert ismét lesz felvezető show. Sok-sok játékkal, nyereménnyel várunk benneteket. Lesz ismét Emoji- és Dance-cam, felcsendül hazánk jelenlegi egyik legnépszerűbb slágere, a „Reptér”, és először lesz Kiss-cam, ami főként a szerelmeseknek szól majd.
A Szurkolói csapat is megmozgat majd benneteket, aki pedig jól tapsol és táncol, ajándékot kap tőlük. A bemutatás előtt pedig jön három esemény: a Tedd fel a sáladat, ezután közelmúltban elhunyt Stone-ra emlékezünk majd a régi indulónkkal, majd jön a Fényshow, amelyet a „Hey Jude-ra” mutat majd be a tábor. Vendégünk lesz két tehetséges szegedi vízilabdás, Lakatos Soma és Leinweber Olivér, illetve a szegedi születésű, egykori válogatott labdarúgó, Szabics Imre, velük beszélgetünk majd a felvezetésben.

Ruhatár

A hideg időre való tekintettel szurkolóink a ruhatárakat is igénybe vehetik. Ruhatárainkat a 111-112/211-212, illetve a 106-107/207-es szektorok bejáratainál találjátok. A szolgáltatást 200 forint/kabát áron tudjátok igénybe venni. A ruhatárakban csak készpénzes fizetés lehetséges. Kérjük, hogy értékeiteket ne hagyjátok a kabátokban, azokat tartsátok magatoknál.

Közlekedés

Érdemes időben érkezni, és a tömegközlekedést igénybe venni. A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból. Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Azon szurkolóinkat, akik a PICK Aréna parkolóját nem tudják igénybe venni, kérjük, hogy a környező lakóházak parkolóit rendeltetés szerűen, a KRESZ szabályait betartva használják.
Akik csoportosan, busszal érkeznek, kérjük jelezzék előzetesen a pickinfo@pickhandball.hu e-mail címen legkésőbb a mérkőzést megelőző napon, mert korlátozottan, a rendszám előzetes megküldése után tudunk parkolást biztosítani.

Jegyek érvényesítése

Azon szurkolóink, akik online jegyüket nem nyomtatott formában hozzák magukkal, hanem telefonról szeretnék érvényesíteni, a könnyebb és gyorsabb áthaladás érdekében fordítsanak figyelmet a következőkre:
- a telefon megfelelő fényerejének előzetes megemelésére,
- a képernyő forgatás kikapcsolására,
- a QR kód kinagyítására,
- csoportos érkezés esetén a jegyek megosztására.

Kérjük vigyázzatok jegyeitekre, ne mutassátok meg másnak, mert az elsőként érvényesített jegyekkel lehet az Arénába belépni. Kérjük, a belépés során kövessék a rendezők javaslatait és a telefonotokat ne “sötét” üzemmódban használjátok.
A mérkőzésre a Bikánál található kapukon keresztül tudtok belépni. Kérjük, hogy a beléptetés meggyorsítása érdekében ne hozzatok magatokkal nagy méretű táskát.

Jegyvásárlás

Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz (kedden és szerdán 10 és 12, valamint 13 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltban) képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez. Online belépőt ITT! lehet vásárolni. Meccsnapon 16.00-kor nyit két darab pénztár, a Bikánál található főbejárat mellett.

A 6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, amelyre kizárólag a pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, az erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Szurkolói bolt

A szurkolói bolt meccsnapon 10 órakor nyit. 12-től 13 óráig ebédszünet miatt zárva lesz, utána viszont újból nyit. A PICK Aréna Felső Tisza-part felőli bejárata felől pedig már a kapunyitás előtt is tudtok vásárolni a PICK relikviák közül. 17.15-től pedig az Arénán belülről közelíthető meg a szurkolói bolt.

 

Közzétéve: 2023.02.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR