Zubai-gólok, magyar győzelem a szlovénok ellen

Vissza
Zubai-gólok, magyar győzelem a szlovénok ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott Veszprémben csatázott világbajnoki-selejtezőn a szlovénok ellen. 16-15-ös félidő után 25-22-re nyert.

Magyarország-Szlovénia 25-22 (16-15)
Férfi kézilabda világbajnoki, selejtező, első mérkőzés, Veszprém.

A magyar válogatott keretében hét szegedi játékos kapott szerepet, közülük Mikler, Zubai és Ilyés kezdőként játszott. Csereként Tatai, Vadkerti és Ancsin is beszállt.

A vendégeknél nyári új szerzeményünk, Dean Bombac csereként kapott szerepet, míg az elmúlt 50 év legjobb szegedi balszélsője, Luka Zvizej is hasonlóan hozzá csere volt.

A meccs egyik hőse Zubai Szabi volt, a Pick beállósa gólokat szerzett, heteseket harcolt ki. Végig nagy volt a küzdelem, a magyarok hősiesen harcoltak, így sikerült a második játékrész közepén növelni az előnyünket. A vége 25-22 ide, kár, hogy a RTL Klub jóvoltából az utolsó 50 másodpercet nem láthattuk...

A visszavágót június 15-én (vasárnap) 18 órakor rendezik Velenjében.

Közzétéve: 2014.06.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR