Harmati Botit viszi Bodó Ricsi a suliba

Vissza
Harmati Botit viszi Bodó Ricsi a suliba

Szerdán sorsoltunk. Sok-sok levél érkezett a Suliba visz Bodó Richárd játékunkra. Harmati Botond lesz az a szerencsés, akit február 14-én elvisz Ricsi.

Több tucat levél érkezett a PICK Arénába, a szurkolói boltunkba. Rengetegen neveztek a Suliba visz Bodó Richárd játékunkra. Csapatunk magyar válogatott játékosa nem győzte olvasni a leveleket, amiket a gyerekektől kapott.

Szerdán már csak kilenc szerencsés maradt a sorsolásra. A szerencse Harmati Botondnak kedvezett. A tíz éves kisfiú négy éve nagy rajongója a csapatnak, Ricsinek, akit a példaképének tekint. Boti a #kiskékeket erősíti, Bodó Richárd volt az ő korosztályának a mentora: „Emlékszem, mikor bejöttél hozzánk az edzésre, és amikor nyílt az ajtó és megláttalak csak ámultan a „Nagyságodtól” – Boti ilyen sorokkal kedveskedett, és ő lett az a szerencsés, akit győztesként kisorsoltunk.

Jövő kedden, február 14-én megyünk Botiért, Ricsi előáll a kocsival, és a Tabán Általános Iskoláig autózunk. Biztos, hogy hatalmas élmény lesz a kisfiúnak, akinek példaképe Ricsi.

Megválasztottunk egy különdíjast, Nagy Csongort, aki Rókusi Általános Iskola tanulója, de nap mint nap Ópusztaszer mellől jár be tanulni. Amikor jó idő van, akkor édesanyjával sokszor kerékpárral teszik meg ezt az utat. Csongi meghívta magukhoz Ricsit, amint jó idő lesz, akkor élünk a lehetőséggel, és meglátogatjuk őt.

Jó hír minden nevezőnek, hogy a március 4-i OTP Bank PICK Szeged-Dabasi KC mérkőzésre párosbelépőt küldünk majd.

Közzétéve: 2023.02.08.

TOVÁBBI HÍREK

2023
03/22
Nagy hátrányba kerültünk a BL-párharc első meccsén

Hazai pályán tizenhárom góllal, 23–36-ra kaptunk ki a Veszprém ellen a Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik.

2023
03/21
#kékek podcast a BL-rangadó jegyében Zozóval és Mikivel

Itt a #kékek podcast legújabb adása. A szerdai BL-rangadó jegyében Szita Zoltánnal és Rosta Miklóssal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR