Új #kékek busszal utazunk Abonyba

Vissza
Új #kékek busszal utazunk Abonyba

Csütörtök este megérkezett az új SETRA típusú buszunk. Abonyba, a Cegléd elleni bajnokinkra már ezzel keltünk útra.

2015. augusztus 10-én a Széchényi téren mutattuk be új buszunkat. Bizony ennek már több mint hét éve. Sokat mentünk vele, az ország számos pontján bukkantunk fel, mindenki tudta, hogy ha elhaladtunk egy-egy településen, hogy abban a járgányban a #kékek ülnek.

A napokban elköszöntünk tőle, hiszen csütörtök este megérkezett az új, felmatricázott SETRA típusú buszunk. Ma pedig már fel is avattuk, birtokba vettük.

„Szép!” „Komoly!” – ezek voltak a megállapítások a játékosoktól. Mindenki a megszokott helyére ült, szigorú ülésrend van a csapaton belül. 14 óra után pár perccel pedig Vincze Róbert sofőrünk vezetésével kigördültünk a PICK Aréna elől, elindultunk első hivatalos utunkra, 2023. első bajnokijára Abonyba, ahol 18 órakor a Cegléd ellen lépünk pályára a K&H férfi kézilabda ligában.A szlogenünk is azt mondja: "Mindig Csak előre!"

 

Közzétéve: 2023.02.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR