#kékek vb-blog Svédországból

Vissza
#kékek vb-blog Svédországból

Január 11-én megkezdődött a svéd-lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság. Klubunk magyar válogatott játékosai bloggal jelentkeznek a helyszínről. Szombaton Mikler Roland ad helyzetjelentést.

"Azért így kellemesebb volt az éjszaka, mindannyian mosolygósan fogyasztottuk el a vacsorát, visszatért a jókedv, ami ezért már nagyon hiányzott. Nem mondom, hogy nem fájt a kezem, de a győzelem gyógyír volt minden fájdalomra. Hatalmas szívvel és akarattal küzdöttünk, most ez volt a legfontosabb, még ha jó játékkal csak néhány időszakban rukkoltunk elő. Volt a meccsben minden, már-már úgy tűnt, hogy simán nyerünk, erre visszajöttek a brazilok, de helyén volt az eszünk, és szerencsére nekem is sikerült akkor bravúrt bemutatnom, amikor nagyon kellett. Jó érzés volt látni, hogy mennyien gratuláltak, jó látni, hogy Göteborgban is mennyi magyar szurkoló buzdít bennünket. Jól esett megpillantani egy Szeged feliratú magyar zászlót, az ilyen az ember szívét azért megdobogtatja, hihetetlen plusz erőt ad. Este természetesen beszéltem a családdal, az ikrek nagyon boldogok ilyenkor, amikor látnak, mindig kérdeznek, azért már nagyon hiányoznak. De most kellemes dolog a távollét, és nagyon bízom benne, hogy ez még hosszabb lesz, még napokig maradunk a világbajnokságon. Most a vasárnapi meccsre koncentrálunk, be kell húznunk, és ha utána kedvezően alakul a svéd-portugál találkozó, akkor ott leszünk a legjobb nyolc között. Lesz izgalom a középdöntő zárónapján, de a sport már csak ilyen."

Közzétéve: 2023.01.21.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR