Bérleteseink ingyen nézhetik meg a pólócsapat meccsét

Vissza
Bérleteseink ingyen nézhetik meg a pólócsapat meccsét

Szombaton 16.30-kor a Tiszavirág Sportuszodában a Szegedi VE OB I-es férfi vízilabdacsapata a Szolnoki Dózsát fogadja. Bérleteseink ingyen nézhetik meg a meccset.

Klubunk kiváló kapcsolatot ápol a Szegedi VE férfi vízilabdacsapatával. A kék-fekete együttes játékosai rendszeresen jönnek el a meccseinkre és szurkolnak csapatunknak.

Most nekik lesz nagy szükségük a buzdításra. Éppen ezért a Szegedi VE vezetése felajánlotta, hogy azok a szurkolóink, akik bérlettel rendelkeznek, ingyen nézhetik meg szombaton a Szeged-Szolnok találkozót.

A meccs 16.30-kor kezdődik, csak az OTP Bank - PICK Szeged-bérletet kell felmutatni, utána pedig ezerrel szurkolni a szegedi kék-feketéknek a Tiszavirág Sportuszoda lelátóján.

Közzétéve: 2023.01.19.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/28
Vastaps, ami sokáig elkísérhet bennünket

Megszereztük az első győzelmünket a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjában. A jövő héten két hazai meccset játszunk az NB I-ben. 

2023
09/27
Központi akadémiai kiválasztó 2023

A tavalyi sikeres megrendezésre alapozva idén is központi kiválasztót tartanak az államilag támogatott kézilabda-akadémiák, amit a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ koordinál.

AZ ÖSSZES HÍR