Szerdán Orosházán a Pick Szeged

Vissza
Szerdán Orosházán a Pick Szeged

Szerdán 20 órakor a férfi kézilabda NB I harmadik fordulójában idegenben, az Orosháza otthonában lép pályára a Pick Szeged együttese.

Szerdán 20 órakor (élőben: Sport Klub, online tudósítás: delmagyar.hu) a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata idegenben, Orosházán lép pályára.

A Békés megyei együttes súlyos vereséggel kezdte a bajnokságot, a Csurgói KK otthonában 34–18-es vereséget szenvedtek. A nyáron új, szerb edző (Vladan Jordovics) érkezett a csapathoz, illetve több új játékos, köztük a szegedi nevelés, Buday Dániel. Éppen az egykori Pick-játékos volt az első bajnoki legeredményesebb orosházi kézilabdása, 4 gólt szerzett a CSKK ellen.

Az elmúlt három évben a Pick hatszor találkozott az Orosházi FKSE-vel, és hatszor nyert. 187 gólt szerzett ezen a hat összecsapáson, míg az ellenfél 150-szer talált a Tisza-parti hálóba. Érdekesség, hogy a kétszeres magyar bajnok ezeken a meccseken mindig 30 gól felett dobott.

Egy éve 35–31-re nyert az orosházi csarnokban, ahol mindig remek a hangulat, a nézők nagy része kedveli a Pick Szegedet, így sohasem ellenséges a légkör.A Pick Szegedből Marko Laszica kézsérüléssel bajlódik, még a Székelyudvarhely elleni edzőmeccsen sérült meg.

A nyáron a Pick edzőmeccset játszott az Orosházával, akkor az újszegedi sportcsarnokban 33–21-re nyert.

Közzétéve: 2013.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR