Vasárnap V. Mézi-kupa a Ludányi sportcsarnokban

Vissza
Vasárnap V. Mézi-kupa a Ludányi sportcsarnokban

Vasárnap 9 órától ötödik alkalommal rendezzük meg a Mézi-kupát. A meghívott négy csapat a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban csatázik egymással.

Visszatér! Már nagyon várta mindenki, hogy újból megrendezzük azt az eseményt, amely egyedülálló Magyarországon. Vasárnap 9 órától immár ötödik alkalommal csatázik négy csapat a Mézi-kupán. Hatalmas szurkolónkra, Mézes Sándorra emlékezünk ezen az eseményen. Mézi imádta a csapatot, Mézit szerette mindenki. Éppen ezért van telis tele érzelmekkel ez a viadal. Ez több, mint egy sportesemény.

A megszokott négy csapat lép majd pályára a PICK Arénában található Ludányi Márton sportcsarnokban. Vasárnap 9 órakor kezdődik a torna. A szurkolók ingyen jöhetnek el buzdítani. A címvédő Mézi csapata mellett a Csak előre, a Szögedi Köménymag és a Sportolók/Média (idén Szegedi Volán néven indulnak) csatázik. Minden együttesben egykori játékosok, legendák is szerepet kapnak. Így a kék hívek láthatják Avar Györgyöt, Dobos Lászlót, Nagy Zoltán, Bartók Csabát, Vadkerti Attilát, Kotormán Attilát, Herbert Gábort is pályára lépni.

A csapatok edzői pedig a jelenlegi keretből kerülnek ki. A Mézi kispadján Mario Sostaric és Sebastian Frimmel, a Csak előréjén Mirko Alilovic és Matej Gaber, a Köménymagén Szita Zoltán és Rosta Miklós, a Volánén Bodó Richárd és Miguel Martins ül.

Két elődöntővel indul a Mézi-kupa. 2×10 percesek a meccsek, a vesztesek a bronzéremért, a győztesek a kupagyőzelemért csapnak majd össze. Izgalomban, nevetésben nem lesz hiány.

A csapatok már hetek óta keményen készülnek, többen „edzőtáborba” is vonultak, így remek formában várják azt a tornát, amit mindenki szeret: az V. Mézi-kupát.

Közzétéve: 2022.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR