Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Vissza
Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás.

Premier lesz! Az egyéves PICK Arénában először lesz plüssdobás. Két év után ismét megrendezzük azt a jótékonysági akciónkat, amelyet 2011-ben indítottunk el. Magyarországon mi voltunk az első sportcsapat – a világ számos pontján csinálnak ilyet–, amely megszervezte ezt az eseményt. A szurkolóink nagyon szeretik, mindig sok-sok kabalát hoznak magukkal, amit utána jótékonyságra ajánlunk, a rászorulók kapnak meg.

Idén a Magyar Református Szeretet Szolgálatnak és az Ágota Alapítványnak juttatjuk el a plüssöket. Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen szombaton a 17 órakor kezdődő meccsünkre, mert a bemutatás előtt 16:48-kor repülnek majd a kabalák a pályára.

A Csurgói KK elleni találkozónk lesz az utolsó hazai meccsünk 2022-ben. Jubilálunk, hiszen a 25. találkozónkat vívjuk a PICK Arénában. A meccsre már lehet belépőt vásárolni, online ITT kaphatóak jegyek.

Közzétéve: 2022.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR