Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Vissza
Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás.

Premier lesz! Az egyéves PICK Arénában először lesz plüssdobás. Két év után ismét megrendezzük azt a jótékonysági akciónkat, amelyet 2011-ben indítottunk el. Magyarországon mi voltunk az első sportcsapat – a világ számos pontján csinálnak ilyet–, amely megszervezte ezt az eseményt. A szurkolóink nagyon szeretik, mindig sok-sok kabalát hoznak magukkal, amit utána jótékonyságra ajánlunk, a rászorulók kapnak meg.

Idén a Magyar Református Szeretet Szolgálatnak és az Ágota Alapítványnak juttatjuk el a plüssöket. Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen szombaton a 17 órakor kezdődő meccsünkre, mert a bemutatás előtt 16:48-kor repülnek majd a kabalák a pályára.

A Csurgói KK elleni találkozónk lesz az utolsó hazai meccsünk 2022-ben. Jubilálunk, hiszen a 25. találkozónkat vívjuk a PICK Arénában. A meccsre már lehet belépőt vásárolni, online ITT kaphatóak jegyek.

Közzétéve: 2022.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/12
Szombaton a Budakalász vendégei leszünk

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a CYEB-Budakalász vendégei leszünk.

2024
04/11
Pénteken Pick&Mizo #kékek Tour fotózás a Móra Ferenc múzeumnál

Pénteken 18.15-kor találkozunk a Móra Ferenc múzeumnál, ahol a Pick&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolói fotózására kerül sor.

AZ ÖSSZES HÍR