Győztest hirdettünk a rajzpályázaton

Vissza
Győztest hirdettünk a rajzpályázaton

Több mint 300 pályamű érkezett a „Legkedvesebb PICK Aréna élményem” rajzpályázatra. Győztest hirdettünk.

A zsűri szigorú volt. Mikler Roland, Bánhidi Bence, Mario Sostaric és Borut Mackovsek alkotta azt a négy fős bizottságot, amely értékelte azt a sok-sok rajzot, amelyet nevezésként kaptunk a „Legkedvesebb PICK Aréna élményem" rajzpályázatra. Több mint 300 pályamű érkezett be hozzánk, sikerült rendesen megmozgatni a fiatalokat, és ami igazán örömteli, hogy az ország számos pontjáról érkeztek hozzánk az alkotások.
 
Jó érzés volt megtapasztalni ezt az aktivitást, megtapasztalni újból azt az érzést, hogy levelet hoz nekünk a postás, benne egy gyönyörű rajzzal. Ezért a pillanatokért éri meg dolgozni, mert megtapasztaljuk, hogy mennyire szeretik a csapatot.
 
Látni kellett volna a zsűri tagjait akkor, amikor megpillantották magukat egy-egy rajzon. Bizony ezek a kőkemény sportolók is elérzékenyültek, hosszú ideig nézték a rajzokat, csodálták, hogy ennyien neveztek erre a játékra. Nem volt könnyű a döntés, eltartott egy ideig, amíg Bence, Roli, Borut és SuperMario kiválasztotta a legjobbakat.
 
Valójában itt mindenki győztes. A Csurgó elleni meccs előtt a PICK Arénában kiállítjuk a rajzokat, mindenki büszkén megnézheti, megmutathatja majd a szülőknek, rokonoknak, barátoknak, hogy mit rajzolt. Nagy köszönet jár mindenkinek, azoknak a pedagógusoknak is, akik ovis csoportokat, osztályokat neveztek be.
 
Szeretnénk minden nevezőnek egy jó hírrel szolgálni. A napokban mindenki, aki nevezett, 2 fős belépőt kap a szombati Csurgó elleni (kezdés: 17 óra) meccsünkre. A belépőket a megadott email-címre küldjük majd el. A nyertesekkel személyesen vesszük fel a kapcsolatot, hiszen őket a szombati találkozó szünetében köszöntjük majd.
 
A négy fős zsűri sorrendje: 1. Nórándt-Pásztor Dorka (Tarjányi Kéttannyelvű Általános Iskola), 2. Nagy Ádám (Tisza-parti Általános Iskola), 3. Janovszki Dávid (Mezőhegyesi József Attila Általános Iskola és Kollégium).

Nincs még minden lezárva, így érdemes lesz majd a csapat közösségi oldalait figyelni, mert még érkezünk a nevezőknek meglepetéssel. 

 

Közzétéve: 2022.12.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR