Szerdán 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Vissza
Szerdán 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak meg.

Szerda 18.45-kor jön a kilencedik meccsünk a Machineseeker Bajnokok Ligájában. A lengyel bajnok Lomza Industria Kielce érkezik Szegedre.

Kapunyitás

A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak meg. Az Arénába a Bika szintjén található főbejáraton és a -1. szinten tudtok belépni. Érdemes időben érkezni a meccsre, mert ismét lesz felvezető show. Sok-sok játékkal, nyereménnyel várunk benneteket. Lesz ismét Emoji- és Dance-cam, felcsendül hazánk jelenlegi egyik legnépszerűbb slágere, a „Reptér”, és immár ötödik alkalommal emelhetik magasba az anyukák és apukák a gyermekeiket a Simba-cam alatt.

A Szurkolói csapat is megmozgat majd benneteket, aki pedig jól tapsol és táncol, ajándékot kap tőlük. A bemutatás előtt pedig jön két látványos esemény: a Tedd fel a sáladat és a Fényshow, amelyet a „Hey Jude-ra” mutat majd be a tábor. Vendégünk lesz legendánk, Zubai Szabolcs és a kajak világbajnok, Birkás Balázs, velük beszélgetünk majd a felvezetésben.
A bemutatás után pedig Kékbe borítjuk az Arénát, amiben minden szurkolónknak fontos szerepe lesz. Az ülőhelyén mindenki talál majd egy kelléket (a kéket ne tegyük bele, mert a hosszú oldalon magyar-lengyel zászló lesz), amit a BL-himnusz alatt a feje fölé kell majd emelni. Biztos, hogy csodás képet mutat majd a PICK Aréna.

Ruhatár

A hideg időre való tekintettel szurkolóink a ruhatárakat is igénybe vehetik. Ruhatárainkat a 111-112/211-212, illetve a 106-107/207-es szektorok bejáratainál találjátok. A szolgáltatást 200 forint/kabát áron tudjátok igénybe venni, fizetés csak készpénzben lehetséges. Kérjük, hogy értékeiteket ne hagyjátok a kabátokban, azokat tartsátok magatoknál.

Közlekedés

Érdemes időben érkezni, és a tömegközlekedést igénybe venni. A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból. Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Jegyek érvényesítése

Azon szurkolóink, akik on-line jegyüket nem nyomtatott formában hozzák magukkal, hanem telefonról szeretnék érvényesíteni, a könnyebb és gyorsabb áthaladás érdekében fordítsanak figyelmet a következőkre:
- a telefon megfelelő fényerejének előzetes megemelésére,
- a képernyő forgatás kikapcsolására,
- a QR kód kinagyítására,
- csoportos érkezés esetén a jegyek megosztására.
Kérjük vigyázzatok jegyeitekre, ne mutassátok meg másnak, mert az elsőként érvényesített jegyekkel lehet az Arénába belépni. Kérjük, a belépés során kövessék a rendezők javaslatait és a telefonotokat ne “sötét” üzemmódban használjátok.
A mérkőzésre a Bikánál található kapukon keresztül tudtok belépni. Kérjük, hogy a beléptetés meggyorsítása érdekében ne hozzatok magatokkal nagy méretű táskát.

Jegyvásárlás

Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz (kedden 13 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltban) képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez. Online belépőt ITT! lehet vásárolni. Meccsnapon 15.30-kor nyit két darab pénztár, a Bikánál található főbejárat mellett.

A szombati (december 10.) Csurgók KK elleni meccsünkre a jegyvásárlás: ITT!

A 6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, amelyre kizárólag a pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, az erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Szurkolói bolt

A szurkolói bolt Meccsnapon 10 órakor nyit. 12-től 13 óráig ebédszünet miatt zárva lesz, utána viszont újból nyit. A PICK Aréna Felső Tisza-part felőli bejárata felől pedig már a kapunyitás előtt is tudtok vásárolni a PICK relikviák közül. 16.45-től pedig az Arénán belülről közelíthető meg a szurkolói bolt.

 

Közzétéve: 2022.12.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/10
Július 29-én kezdjük a felkészülést

Csapatunk július 29-én Szegeden kezdi meg a felkészülést a 2024–2025-ös idényre.

2024
07/09
Legyél te a Bika!

Augusztusban Bika Castingot tartunk. Legyél te az új szezon #kékek Bikája!

AZ ÖSSZES HÍR