Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Vissza
Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A világbajnok kajakos, Birkás Balázs is velünk szurkol.

Egyre közelebb a Hét meccse, az év utolsó hazai Bajnokok Ligája-találkozója. Szerda 18.45-kor a PICK Arénában a lengyel bajnok Lomza Industria Kielcét fogadjuk. 16.45-kor nyílnak majd meg a kapuk, érdemes lesz időben érkezni, mert felvezető műsorral jelentkezünk.

Játszunk, táncolunk, énekelünk. Megszokott dolog, hogy híres sportolókat is vendégül látunk. Arról már beszámoltunk, hogy legendánk, Zubai Szabolcs is velünk szurkol, de eljön a rangadóra a szegedi kajakos, Birkás Balázs is.

A kétszeres világbajnok, egyszeres Európa-bajnok sportoló nagy szurkolónk, nemcsak szereti, hanem űzi is a kézilabdát, hiszen rendszeres résztvevője a Mézi-kupának, a Sportolók-Média csapatában lép pályára, így vasárnap is ott lesz a jubileumi, ötödik Mézi-kupán.

Birkás Balázzsal a meccs előtt beszélgetünk majd a pálya mellett.

Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország

Közzétéve: 2022.12.06.

TOVÁBBI HÍREK

2023
02/08
Meccsre fel! Itt Aalborg (Útinapló)

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, Dániában, az Aalborg Handbold otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk.

2023
02/08
Harmati Botit viszi Bodó Ricsi a suliba

Szerdán sorsoltunk. Sok-sok levél érkezett a Suliba visz Bodó Richárd játékunkra. Harmati Botond lesz az a szerencsés, akit február 14-én elvisz Ricsi.

AZ ÖSSZES HÍR