Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Vissza
Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A világbajnok kajakos, Birkás Balázs is velünk szurkol.

Egyre közelebb a Hét meccse, az év utolsó hazai Bajnokok Ligája-találkozója. Szerda 18.45-kor a PICK Arénában a lengyel bajnok Lomza Industria Kielcét fogadjuk. 16.45-kor nyílnak majd meg a kapuk, érdemes lesz időben érkezni, mert felvezető műsorral jelentkezünk.

Játszunk, táncolunk, énekelünk. Megszokott dolog, hogy híres sportolókat is vendégül látunk. Arról már beszámoltunk, hogy legendánk, Zubai Szabolcs is velünk szurkol, de eljön a rangadóra a szegedi kajakos, Birkás Balázs is.

A kétszeres világbajnok, egyszeres Európa-bajnok sportoló nagy szurkolónk, nemcsak szereti, hanem űzi is a kézilabdát, hiszen rendszeres résztvevője a Mézi-kupának, a Sportolók-Média csapatában lép pályára, így vasárnap is ott lesz a jubileumi, ötödik Mézi-kupán.

Birkás Balázzsal a meccs előtt beszélgetünk majd a pálya mellett.

Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország

Közzétéve: 2022.12.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR