Zubai Szabi is velünk szurkol a Kielce ellen

Vissza
Zubai Szabi is velünk szurkol a Kielce ellen

Szerda 18.45-kor a Hét meccsét vívjuk a Bajnokok Ligájában. A PICK Arénában a lengyel Lomza Industria Kielcét fogadjuk. Legendánk, Zubai Szabolcs is velünk szurkol.

„Borítsuk kékbe az Arénát!” – így készülünk a szerdai rangadóra, a Lomza Industria Kielce elleni BL-összecsapásra. 18.45-kor kezdődik a Hét meccse, a PICK Aréna kapuit 17.15-kor nyitjuk majd meg.

Ismét lesz felvezető show. A játékok mellett mindig meghívunk egykori legendás játékosunkat, illetve híres sportolókat, akikkel a pálya szélén beszélgetünk, a szurkolótáborunk pedig nagy tapssal köszönti.

Szerdán velünk szurkol majd Zubai Szabolcs. Legendás kapitányunk a legtöbb meccsünkön ott van a családjával, a gyerekek imádnak a lefújást követően a pályán játszani, így a lányok szokják már a PICK Aréna légkörét. Közönségünk kedvencével a meccs előtt beszélgetünk, így érdemes időben érkezni.

Jegyek online: ITT!

 

Közzétéve: 2022.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2023
02/08
Meccsre fel! Itt Aalborg (Útinapló)

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, Dániában, az Aalborg Handbold otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk.

2023
02/08
Harmati Botit viszi Bodó Ricsi a suliba

Szerdán sorsoltunk. Sok-sok levél érkezett a Suliba visz Bodó Richárd játékunkra. Harmati Botond lesz az a szerencsés, akit február 14-én elvisz Ricsi.

AZ ÖSSZES HÍR