Borítsuk kékbe az Arénát!

Vissza
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

„Borítsuk kékbe az Arénát!” – ez a szlogenünk a december 7-i (szerda) 18.45-kor kezdődő hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésünkre, amit a lengyel Lomza Industria Kielce ellen vívunk.

Az EHF a Hét meccsének választotta a rangadót. Ez mindig különleges figyelmet kap, ez valójában több mint egy meccs, ez egy vérbeli derbi.

Készülünk mi is! A csapat, a szurkolótábor. A bemutatás után klubunk és a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület egy nem mindennapi koreográfiával készül, amelyhez minden #kékek szurkolónkra nagy szükség lesz. Ezzel kapcsolatosan majd még bővebb információval jelentkezünk, de készüljön mindenki, mert aktív részese lehet ennek a produkciónak.

A meccs előtt találkozhattok majd a kék Mikulásunkkal, aki ajándékot oszt majd mindenkinek. Ismét lesz felvezető show, ahol természetesen sokat játszunk, hangolunk a meccsre. Vendégekben sem lesz hiány, egyelőre legyen meglepetés.

A jegyárusítás már megkezdődött. Online ITT lehet belépőt vásárolni.

Személyesen a következő időpontokban:

PICK Aréna szurkolói boltjában

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

Szombaton 10:00-14:00 óra között

A PICK Aréna jegypénztáraiban

Meccsnapon 15 órától. 

 

Közzétéve: 2022.12.02.

TOVÁBBI HÍREK

2023
02/08
Meccsre fel! Itt Aalborg (Útinapló)

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, Dániában, az Aalborg Handbold otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk.

2023
02/08
Harmati Botit viszi Bodó Ricsi a suliba

Szerdán sorsoltunk. Sok-sok levél érkezett a Suliba visz Bodó Richárd játékunkra. Harmati Botond lesz az a szerencsés, akit február 14-én elvisz Ricsi.

AZ ÖSSZES HÍR