Molnár Robin: hihetetlen dolgok történtek velem

Vissza
Molnár Robin: hihetetlen dolgok történtek velem

Chema Rodríquez kihirdette a jövő évi világbajnokságra készülő magyar válogatott bő keretét, amelybe bekerült a PICK Kézilabda Akadémia balszélsője, Molnár Robin is.

– Miként érintett a hír, hogy ott leszel a világbajnoki felkészülésen, és bekerültél a felnőtt válogatott bő keretébe?

– Nagyon meglepődtem. Csörgött a telefonom, és szóltak, hogy a kapitány meghívott a 35 fős bő keretbe. Nehezen tudtam megszólalni, szerencsére kérték tőlem az adataimat, így gyorsan átlendültem a megilletődöttségen. Azóta eltelt néhány nap, de még mindig nagyszerű érzés erre gondolni.

– Az elmúlt időszakban kijut neked a jóból: bemutatkoztál az NB I-ben, gólt lőttél, pályára léphettél a Celje elleni Bajnokok Ligája-meccsen. Milyen érzés ennyi jót kapni?

– Felemelő, hihetetlen dolgok történtek velem az elmúlt időszakban, de a legfontosabb, hogy ezt a helyén tudjam kezelni, és alázattal dolgozzam tovább. A többiek azért „cinkelnek” rendesen, de bírom a gyűrődést, nem szeretnék elszállni, a földön kell továbbra is maradnom. Tudom, hogy sokat kell még fejlődnöm, de a felsorolt események hatalmas motivációt jelentenek nekem.

– A szüleid milyen tanáccsal láttak el?

– Nagyon sokat beszélek velük, mindig hangsúlyozzák, maradjak szerény, merítsek erőt ezekből a jó dolgokból, de kezeljek mindent a helyén. Sajnos csak ritkán, két-három havonta jutok haza, így telefonon tartjuk a kapcsolatot.

– Egy kis településről, a Győr melletti Koroncóról származol. A helyiek már kékben járnak az utcán?

– Vannak már, akik kékben sétálnak, többen is gratuláltak nekem, küldtek üzenetet. Sokan tudják, hogy az OTP Bank - PICK Szeged játékosa vagyok, de azért még nem vagyok olyan ismert ember, akit mindenki megállít. Az biztos, hogy sokan szurkolnak a #kékeknek.

– Vasárnap az NB I/B-ben 16 órakor az Ajka csapatával játszotok a Ludányi Márton sportcsarnokban. Mit vársz a meccstől?

– Nagyon fontos találkozó vár ránk. Az elmúlt időszakban nem úgy sikerültek a meccseink, ahogyan elterveztük, most csakis egy dolog az elképzelhető: megnyerni a meccset, megszerezni a két pontot. Jó érzés Szegeden pályára lépni, mert komoly szurkolótábor jön el bennünket buzdítani, így most is nagy szükségünk lesz rájuk.

Közzétéve: 2022.12.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/18
Szerdán a tét a Magyar Kupa négyes döntőbe jutás

Szerdán 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a PLER-Budapest otthonában lépünk pályára. A tét a négy közé jutás.

2024
03/16
Kékbe öltözik a Down Alapítvány

Március 23-án (szombat) a Csurgói KK elleni hazai bajnokinkra meghívtuk a Down Alapítvány tagjait.

AZ ÖSSZES HÍR