PICK Aréna-túra a bérleteseknek

Vissza
PICK Aréna-túra a bérleteseknek

December 9-én (péntek) lesz egy éve, hogy első meccsünket játszottuk a PICK Arénában. Szurkolói túrát szervezünk a bérleteseinknek.

Egy éve, 2021. december 9-én játszottuk első meccsünket a PICK Arénában. Milyen gyorsan repül az idő, mintha most lett volna még az átadó, a THW Kiel elleni nyitómeccs. Ezt a szép évfordulót szeretnénk igazán emlékezetessé tenni a bérletes szurkolóinknak.
 
2022. december 9-én Aréna-túrát szervezünk. Két csoportot viszünk majd körbe. Az elsőt 16.30-kor, a másodikat 18 órakor. Olyan helyekre is eljuthatnak a szurkolóink, ahol eddig még nem jártak, megismerkedhetnek a létesítménnyel, természetesen belesünk majd az öltözőbe is.
 
Ki vehet részt ezen a minden bizonnyal felejthetetlen eseményen? Azok a szurkolóink jelentkezhetnek ITT ezen a felületen, akik bérlettel rendelkeznek.
 
Egy bérletes maximum egy embert hozhat magával. A jelentkezéseket november 30-áig fogadjuk el, másnap pedig sorsolunk, és kiderül, kik lesznek azok a szerencsések, akik részt vehetnek a szülinapi PICK Aréna-túrán.

Játékszabályzat ITT olvasható.

 

Közzétéve: 2022.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR