Szombaton 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Vissza
Szombaton 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA-NEKA együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

Kapunyitás

A PICK Aréna kapui 17 órakor nyílnak meg. Az Arénába a Bika szintjén található főbejáraton tudtok belépni, a -1. szinten NEM történik beléptetés.

Közlekedés

Érdemes időben érkezni, és a tömegközlekedést igénybe venni. A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból. Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Szektorok elérhetősége

A mérkőzés során a következő szektorok lezárásra kerülnek: 108, 109, 110, 207, 208, 209, 210.

Azon szurkolóink, akik ezen szektorok valamelyikébe érvényes éves vagy őszi szezonbérlettel rendelkeznek, és bérletvásárláskor megadták az e-mail elérhetőségüket, e-mail-ben kapják meg a mérkőzésre szóló belépőjegyüket, mellyel a 211-es szektorban tudnak helyet foglalni. Azok a bérletes szurkolók, akik elérhetőségüket nem adták meg bérletvásárláskor, jegyeiket a beléptetés során, bérletük felmutatásával tudják átvenni.
 
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Jegyek érvényesítése

Azon szurkolóink, akik online vásárolt jegyüket nem nyomtatott formában hozzák magukkal, hanem telefonról szeretnék érvényesíteni, a könnyebb és gyorsabb áthaladás érdekében fordítsanak figyelmet a következőkre:
- a telefon megfelelő fényerejének előzetes megemelésére,
- a képernyő forgatás kikapcsolására,
- a QR kód kinagyítására,
- csoportos érkezés esetén a jegyek megosztására.
Kérjük vigyázzatok jegyeitekre, ne mutassátok meg másnak, mert az elsőként érvényesített jegyekkel lehet az Arénába belépni. Kérjük, a belépés során kövessétek a rendezők javaslatait, és a telefonotokat ne “sötét” üzemmódban használjátok.
A mérkőzésre a Bikánál található kapukon keresztül tudtok belépni. Kérjük, hogy a beléptetés meggyorsítása érdekében ne hozzatok magatokkal nagy méretű táskát.

Jegyvásárlás

Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez. Online belépőt ITT lehet vásárolni.
Meccsnapon 15.30-kor nyit a pénztár, a Bikánál található főbejárat mellett.

Jegyet személyesen a következő időpontban lehet még vásárolni a PICK Aréna szurkolói boltjában:

Pénteken: 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között
Szombaton 10:00-14:00 óra között

A 6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, amelyre kizárólag a pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, az erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Szurkolói bolt

A szurkolói bolt meccsnapon kapunyitáskor, 17 órakor nyit.

 

Közzétéve: 2022.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
02/26
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk.

2024
02/26
Európa egyik legpatinásabb csapata lesz az ellenfelünk

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 13. fordulóban a német THW Kielt fogadjuk a PICK Arénában.

AZ ÖSSZES HÍR