A harmadik PICK Szeged-HSA-NEKA meccs következik

Vissza
A harmadik PICK Szeged-HSA-NEKA meccs következik

Szombat 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában a HSA-NEKA együttesét fogadjuk. Ez lesz a harmadik bajnokink ellenük.

A Bajnokok Ligája összecsapások között mindig jön számunkra egy magyar bajnoki. Ez a sorminta most sem változik, szombat 18 órakor újabb hazai meccs vár ránk, a 23. fellépésünk a PICK Arénában. A K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában a HSA-NEKA együttesét látjuk vendégül.

Eddig kétszer találkoztunk a balatonboglári csapattal, és mindkét meccsünket megnyertük. A premieren, az újszegedi sportcsarnokban fölényes győzelmet arattunk, 40–22-re nyertünk. Az idegenbeli találkozón megharcoltunk a sikerért, a fiatal NEKA jól tartotta magát, de végül 31–26-ra behúztuk a bajnokit.

Két szélsőnknek, Mario Sostaricnak – ma ünnepli a 30. születésnapját – és Alexander Blonznak nagyon jól ment a NEKA ellen a játék, Alex összesen 13, SuperMario pedig 12 gólt dobott nekik. Az elmúlt szezonban újoncként a 12. helyen zárták a bajnokságot.

Jelenleg 7 pontjuk van, háromszor nyertek, egy döntetlent értek el, és ötször vereséget szenvedtek. Jelenleg nincsenek jó sorozatban a boglári fiatalok, az elmúlt négy NB I-es meccsüket elveszítették. A keretükben több ismerős is szerepel, hiszen Bajus Brunó és Szilágyi Benjámin kölcsönben szerepel náluk, ők a mi játékosaink, Fekete Dániel pedig egy évet játszott nálunk, tavaly igazolt a NEKA együttesébe.

A PICK Aréna kapui 17 órakor nyílnak meg, ekkor nyit a szurkolói bolt is.

Online jegyvásárlás: ITT!

A NEKA elleni meccs után jövő szerdán ismét a Bajnokok Ligájában szerepelünk, a Celje otthonában lépünk majd pályára.

Közzétéve: 2022.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR