A harmadik PICK Szeged-HSA-NEKA meccs következik

Vissza
A harmadik PICK Szeged-HSA-NEKA meccs következik

Szombat 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában a HSA-NEKA együttesét fogadjuk. Ez lesz a harmadik bajnokink ellenük.

A Bajnokok Ligája összecsapások között mindig jön számunkra egy magyar bajnoki. Ez a sorminta most sem változik, szombat 18 órakor újabb hazai meccs vár ránk, a 23. fellépésünk a PICK Arénában. A K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában a HSA-NEKA együttesét látjuk vendégül.

Eddig kétszer találkoztunk a balatonboglári csapattal, és mindkét meccsünket megnyertük. A premieren, az újszegedi sportcsarnokban fölényes győzelmet arattunk, 40–22-re nyertünk. Az idegenbeli találkozón megharcoltunk a sikerért, a fiatal NEKA jól tartotta magát, de végül 31–26-ra behúztuk a bajnokit.

Két szélsőnknek, Mario Sostaricnak – ma ünnepli a 30. születésnapját – és Alexander Blonznak nagyon jól ment a NEKA ellen a játék, Alex összesen 13, SuperMario pedig 12 gólt dobott nekik. Az elmúlt szezonban újoncként a 12. helyen zárták a bajnokságot.

Jelenleg 7 pontjuk van, háromszor nyertek, egy döntetlent értek el, és ötször vereséget szenvedtek. Jelenleg nincsenek jó sorozatban a boglári fiatalok, az elmúlt négy NB I-es meccsüket elveszítették. A keretükben több ismerős is szerepel, hiszen Bajus Brunó és Szilágyi Benjámin kölcsönben szerepel náluk, ők a mi játékosaink, Fekete Dániel pedig egy évet játszott nálunk, tavaly igazolt a NEKA együttesébe.

A PICK Aréna kapui 17 órakor nyílnak meg, ekkor nyit a szurkolói bolt is.

Online jegyvásárlás: ITT!

A NEKA elleni meccs után jövő szerdán ismét a Bajnokok Ligájában szerepelünk, a Celje otthonában lépünk majd pályára.

Közzétéve: 2022.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/08
Vasárnap V. Mézi-kupa a Ludányi sportcsarnokban

Vasárnap 9 órától ötödik alkalommal rendezzük meg a Mézi-kupát. A meghívott négy csapat a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban csatázik egymással.

2022
12/08
Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás.

AZ ÖSSZES HÍR