Rosta Miklós: egyre nagyobb a meccsláz!

Vissza
Rosta Miklós: egyre nagyobb a meccsláz!

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, a B csoport 7. fordulójában a szlovén RK Celje Pivovarna Lasko együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Csapatunk játékosával, Rosta Miklóssal beszélgettünk.

– Nagyon fontos meccs vár ránk szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Győzelemre fel?

– Ez nem lehet kérdés, olyan helyzetben vagyunk, hogy csak ez a cél. Volt időnk felkészülni, két olyan magyar bajnokit játszottunk, amelyeken tudtunk élesíteni, régen volt ennyi időnk feltérképezni egy ellenfelet. Ahogy közeledik a meccs, a kezdés, úgy pörgetjük fel magunkat arra a lendületre, amely majd szükséges lesz a győzelem megszerzéséhez. Nincs mese, ezt a két pontot itthon meg kell szereznünk. Bízom benne, hogy jó játékkal sikerül majd, és kiszolgáljuk lelkes közönségünket.

– Milyen csapat a Celje?

– Ha röviden akarom jellemezni őket, akkor veszélyes. Ezt az idei BL-szezonban is bizonyították a szlovénok, amikor legyőzték hazai pályán a német Kielt. Tudjuk az erősségüket, tudjuk, hol sebezhetők. Ha ezekre végig figyelünk, akkor nem kérdés, hogy meglesz a második sikerünk, amely mindenképpen önbizalmat ad a hátralévő mérkőzésekre. Az biztos, hogy a szlovén bajnok felszabadultan játszhat, nem nyomja semmi tét, éppen ezért fontos lesz a koncentráció. A helyzeteket be kell lőnünk, és ha hátul stabilak leszünk, akkor biztos vagyok benne, hogy jön majd a kapusteljesítmény is, amellyel ezt a meccset meg lehet nyerni.

Közzétéve: 2022.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/08
Vasárnap V. Mézi-kupa a Ludányi sportcsarnokban

Vasárnap 9 órától ötödik alkalommal rendezzük meg a Mézi-kupát. A meghívott négy csapat a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban csatázik egymással.

2022
12/08
Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás.

AZ ÖSSZES HÍR