Szerdán 17.15-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Vissza
Szerdán 17.15-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a szlovén RK Celje Pivovarna Lasko csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 17.15-kor nyílnak meg.

Szerda 18.45-kor jön a hetedik meccsünk a Machineseeker Bajnokok Ligájában. A szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko érkezik Szegedre.

Kapunyitás

A PICK Aréna kapui 17.15-kor nyílnak meg. Az Arénába a Bika szintjén található főbejáraton tudtok belépni, a -1. szinten NEM történik beléptetés. Érdemes időben érkezni a meccsre, mert ismét lesz felvezető show. Sok-sok játékkal, nyereménnyel várunk benneteket. Lesz ismét Emoji- és Dance-cam, felcsendül hazánk jelenlegi egyik legnépszerűbb slágere, a „Reptér”, és immár harmadik alkalommal emelhetik magasba az anyukák és apukák a gyermekeiket a Simba-cam alatt.

A Szurkolói csapat is megmozgat majd benneteket, aki pedig jól tapsol és táncol, ajándékot kap tőlük. A bemutatás előtt pedig jön két látványos esemény: a Tedd fel a sáladat és a Fényshow, amelyet a „Hey Jude-ra” mutat majd be a tábor. Vendégünk lesz legendánk, Tenke Endre és a magyar labdarúgó-válogatott csatára, Ádám Martin, velük beszélgetünk majd a felvezetésben.

Ruhatár

A hideg időre való tekintettel szurkolóink a ruhatárakat is igénybe vehetik. Ruhatárainkat a 111-112/211-212, illetve a 106-107/207-es szektorok bejáratainál találjátok. A szolgáltatást 200 forint/kabát áron tudjátok igénybe venni. Kérjük, hogy értékeiteket ne hagyjátok a kabátokban, azokat tartsátok magatoknál.

Közlekedés

Érdemes időben érkezni, és a tömegközlekedést igénybe venni. A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból. Autóval érkező szurkolóink részére korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudtok megközelíteni. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra. Az autóban hagyott tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Jegyek érvényesítése

Azon szurkolóink, akik on-line jegyüket nem nyomtatott formában hozzák magukkal, hanem telefonról szeretnék érvényesíteni, a könnyebb és gyorsabb áthaladás érdekében fordítsanak figyelmet a következőkre:

- a telefon megfelelő fényerejének előzetes megemelésére,
- a képernyő forgatás kikapcsolására,
- a QR kód kinagyítására,
- csoportos érkezés esetén a jegyek megosztására.

Kérjük vigyázzatok jegyeitekre, ne mutassátok meg másnak, mert az elsőként érvényesített jegyekkel lehet az Arénába belépni. Kérjük, a belépés során kövessék a rendezők javaslatait és a telefonotokat ne “sötét” üzemmódban használjátok.

A mérkőzésre a Bikánál található kapukon keresztül tudtok belépni. Kérjük, hogy a beléptetés meggyorsítása érdekében ne hozzatok magatokkal nagy méretű táskát.
Jegyvásárlás

Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz (kedden 13 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltban) képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez. Online belépőt ITT lehet vásárolni. Meccsnapon 15.30-kor nyit két darab pénztár, a Bikánál található főbejárat mellett.

A szombati (november 26.) HSA NEKA elleni meccsünkre a jegyvásárlás: ITT!

A 6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, amelyre kizárólag a pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, az erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Szurkolói bolt

A szurkolói bolt Meccsnapon 10 órakor nyit. 12-től 13 óráig ebédszünet miatt zárva lesz, utána viszont újból nyit. A PICK Aréna Felső Tisza-part felőli bejárata felől pedig már a kapunyitás előtt is tudtok vásárolni a PICK relikviák közül. 17.15-től pedig az Arénán belülről közelíthető meg a szurkolói bolt.

 

Közzétéve: 2022.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR