Rajzpályázat gyerekeknek - Legkedvesebb élményem a PICK Arénában

Vissza
Rajzpályázat gyerekeknek - Legkedvesebb élményem a PICK Arénában

A PICK Aréna 1. születésnapja közeledtével pályázatot hirdetünk ovisoknak és általános iskolásoknak. Küldd el te is a rajzod, és értékes ajándékokat nyerhetsz!

Játékra invitálunk minden ovis csoportot, alsós- és felsős osztályt vagy éppen egyéni versenyzőket 14 éves korig. Készíts, készítsetek rajzot, aminek témája: „Legkedvesebb élményem a PICK Arénában”.
A pályázatokat A4 méretben várjuk, amelyek készülhetnek vízfestékkel, temperával, zsírkrétával, színes ceruzával vagy filctollal. A rajzok hátulján tüntessétek fel a pályázó(k) nevét, korát, iskoláját/óvodáját, osztályát, az értesítési e-mail címét és telefonszámát. (lehetőleg a szülőkét).

A pályázati elbírálás szempontjai: kreativitás, rajztudás, önállóság, színhasználat.

A nyertes pályázatokat játékosaink, a Mikler Roland, Bánhidi Bence, Dean Bombac, Mario Sostaric és Borut Mackovsek által alkotott zsűri fogja kiválasztani.

Minden elkészült művet kiállítunk a PICK Arénában a 2022-es év utolsó hazai találkozóján, melyet december 10-én a Csurgó ellen játszunk. A rajz leadásakor minden pályázó kap saját részre 2 darab belépőjegyet a mérkőzésre.

A három kiválasztott rajz készítője ajándékcsomagot nyer, melyet a Csurgó elleni mérkőzés félidejében a pályán vehet majd át:

1. helyezett: csapat által dedikált, névre szóló mez + sál, szilikon karkötő, órarend, ceruza, radír
2. helyezett: csapat által dedikált labda + sál, szilikon karkötő, órarend, ceruza, radír
3. helyezett: bögre + sál, szilikon karkötő, órarend, ceruza, radír

A rajzokat a PICK Arénában található szurkolói boltunkban lehet leadni december 2-ig nyitvatartási időben, azaz keddtől péntekig 10-től 12-ig, valamint 13 órától 18 óráig, szombaton 10 órától 14 óráig.

A pályázatokat postán is el lehet küldeni:

PICK Kézilabda Zrt.

PICK Aréna

Felső Tisza-part 35.

6723

Fontos, hogy csak a december 2-ig beérkezett műveket tudjuk elfogadni, azok vesznek részt a versenyben.

Játékra fel!

 

Közzétéve: 2022.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/28
Vastaps, ami sokáig elkísérhet bennünket

Megszereztük az első győzelmünket a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjában. A jövő héten két hazai meccset játszunk az NB I-ben. 

2023
09/27
Központi akadémiai kiválasztó 2023

A tavalyi sikeres megrendezésre alapozva idén is központi kiválasztót tartanak az államilag támogatott kézilabda-akadémiák, amit a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ koordinál.

AZ ÖSSZES HÍR