Jöhetnek az újabb sikerek!

Vissza
Jöhetnek az újabb sikerek!

Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke a helyszínen örülhetett a csapat EHF-kupa-győzelmének.

– Fantasztikus győzelmet aratott a Pick Szeged. Milyen érzés volt ezt átélni?
– Amikor az új vezetéssel 2011-ben átvettük a csapatot, azt mondtuk, hogy három éven belül szeretnénk egy nagy sikert elérni. Ez a siker most itt van előttünk, az EHF-kupa berlini megnyerésével megvalósult az, amit elterveztünk. Csodás dolog volt ezt átélni, igazán még most sem fogtam fel, hogy micsoda tettet hajtott végre a csapat.

– Gondolta volna a Final Four előtt, hogy meglehet az aranyérem?
– Éppen a Rádió 88-nak nyilatkoztam, hogy ide, a négyes döntőbe mindenki győzni érkezett, így a Pick Szeged is! Bebizonyítottuk, hogy nem véletlenül mondtam ezt, hiszen a csapat teljesen megérdemelten, kiváló ellenfeleket legyőzve szerezte meg a trófeát. Csányi Sándor tulajdonos hihetetlenül büszke a fiúkra, ő is itt, a helyszínen élte át a szenzációs sikert.

– Ez az út eleje? Jöhetnek az újabb sikerek?
– Nagyon bízom benne! Egy olyan szakmai munka kezdődött el a Pick Szegednél, amelyet lehet folytatni, és amelyre hosszabb távon is lehet építeni. Reménykedem benne, hogy jövőre újra a Bajnokok Ligájában indulhat a csapat, és ott is bebizonyíthatjuk, hogy milyen remek együttesünk van!

- s. r. - 

Közzétéve: 2014.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR