Csütörtökön következik a dán Aalborg elleni BL-meccs

Vissza
Csütörtökön következik a dán Aalborg elleni BL-meccs

Csütörtök 18.45-kor a Machineseeker EHF Bajnokok Ligája 4. fordulójában a dán Aalborg Handbold együttesét fogadjuk a PICK Arénában.

Október első BL-meccse vár ránk csütörtök 18.45-kor. A Machineseeker EHF Bajnokok Ligája negyedik fordulójában hazai pályán szerepelünk, a dán Aalborg Handbold együttese érkezik hozzánk.

A jegymester.hu oldalon elővételben már megkezdődött az értékesítés: ITT! A helyszínen pedig keddtől lehet belépőt vásárolni, részletek ezzel kapcsolatosan: ITT!

A 236. BL-találkozónkra készülünk. Hétfő délelőtt a kondiban kezdett a keret, a megszokott módon két csoportban zajlott a tréning. Este is lesz foglalkozás, kedd és szerda délelőtt edzünk még, majd jön csütörtök este a meccs.

A dán Aalborg Handbolddal az elmúlt idényben is egy csoportban szerepeltünk, itthon nyertünk, idegenben pedig vereséget szenvedtünk.

Mindkét csapat győzelemmel hangolt, mi a Fradit vertük 39–33-ra a K&H férfi kézilabda ligában, míg ellenfelünk a GOG ellen játszott rangadót, és nyert idegenben 35–29-re.

A találkozót a Sport 1 élőben közvetíti, a PICK Aréna kapuit 16.45-kor nyitjuk meg, ismét lesz felvezető műsor, így érdemes lesz időben érkezni. Ajánlott tömegközlekedéssel jönni a meccsre, a találkozó után sűrített járatok szállítják el a szurkolóinkat. A PICK szurkolói bolt is 16.45-kor nyit.

 

Közzétéve: 2022.10.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR