Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Vissza
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

Korán keltünk pénteken. 5.20-kor már útnak indultunk a szállodából. Nantes-ból TGV-vel utaztunk Párizsig, majd a francia fővárosból repülővel Budapestre, onnan busszal Szegedre.

Nem sikerült megszereznünk az első pontjainkat a HBC Nantes ellen a Bajnokok Ligájában, a francia együttes 35-30-ra legyőzött bennünket. A csend játszotta a főszerepet este és az utazás alatt is, mindenkit megviselt a vereség. A sportban lehet javítani, még nagyon sok meccsünk van hátra a küzdelemből, mindenki azért hajt és küzd, hogy a BL-ben is elkezdjük a pontgyűjtést.

Pénteken kora este érkezünk haza Szegedre. Szombaton délelőtt edzés szerepel a programunkban, 18 órakor pedig a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas otthonban szerepelünk. Ez lesz a magyar bajnokságban az első idegenbeli találkozónk.

Mi eddig három meccset játszottunk, és mindhármat megnyertük. Pest megyei ellenfelünk éppen fordított mutatóval rendelkezik, eddig három meccs, három vereség a mérlegük. Az biztos, hogy ismét két fiatal bekerül majd a keretünkbe, és csak szombat délelőtt derül ki, hogy ki lesz az 16 játékos, aki a keretet alkotja.

Az erőltetett menet folytatódik, hiszen a dabasi fellépés után jövő csütörtökön a német rekordbajnok, a THW Kiel otthonában szerepelünk, majd jövő szombaton a Fradi érkezik hozzánk. 

Közzétéve: 2022.09.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR