Szombaton tévés meccsen fogadjuk a Balatonfüredet

Vissza
Szombaton tévés meccsen fogadjuk a Balatonfüredet

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda liga 3. fordulójában a Balatonfüredi KSE együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

Pénteken videózással, majd edzéssel folytatódott a munka. Csütörtökön pihenőt kapott a keret. Szombaton jön az idény negyedik meccse, a K&H férfi kézilabda liga harmadik fordulója. Újból hazai környezetben, a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban lépünk pályára.

Ez lesz a 15. összecsapásunk új otthonunkban. A szerdai Barca ellen 8300 szurkoló buzdított bennünket, így eddig 63 ezer 640 drukker volt jelen a meccseinken. Közeledünk az 500. Aréna gólhoz, jelenleg 451-nél járunk.

Ha a Füred ellen szerepet kap Mario Sostaric, akkor 225. meccsén léphet pályára a PICK Szegedben. Mikler Roli játszotta a jelenlegi keretből a legtöbb találkozót PICK-mezben, jelenleg 276-nál jár. Rosta Miklós is egy szép jubileum felé tart, jelenleg 98 meccsnél jár.

A keretből továbbra is „Bombázó”, azaz Bodó Richárd a legeredményesebb, 836 gólt dobott eddig (NB I, BL, MK). Őt követi Dean Bombac 795-el, Mario Sostaric 761-gyel, Bánhidi Bence 690-cel és Bogdan Radivojevics 488-cal.

Egy kis időre térjünk vissza a Barca elleni BL-összecsapásra, hiszen Bánhidi Bence tovább növelte a góljai számát, így kapitányunk már 334 találattal vezeti a házi góllistát. A második helyen Jonas Källman áll 325-tel, Balogh Zsolt követi 324-gyel, de egyre közelebb kerül a dobogósokhoz Dean Bombac, aki már 320 góllal a negyedik.

A Balatonfüred elleni meccsre a jegymester.hu oldalon lehet belépőt vásárolni: ITT. A PICK Aréna jegypénztára pénteken 15 órától 18 óráig lesz nyitva, meccsnapon 15 órakor nyit. Az Aréna a kapuit 18 órakor nyitja meg, a szurkolói boltunk is ekkor nyit.

Amint említettük, lesz egy Bordány-szektorunk, a Szeged közelében található településről közel 200 helyi ember jön el velünk közösen szurkolni, de a Szegedi Tudományegyetem diákjai is népes csapattal képviseltetik magukat. A meccset az M4 Sport tévé élőben közvetíti.

Közzétéve: 2022.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR