Megható pillanatok - a Burus családnak gyűjtöttünk

Vissza
Megható pillanatok - a Burus családnak gyűjtöttünk

Klubunk adományt gyűjtött a nehéz anyagi helyzetbe került Burus családnak. A Barca elleni hazai BL-találkozó előtt megható pillanatokban volt részünk.

Hetekkel ezelőtt tettünk egy felhívást a #HandballFamily felé: segítsünk közösen a nehéz anyagi helyzetbe került Burus családnak. Adományt gyűjtöttünk több meccsen keresztül. A PICK Kézilabda Akadémia utánpótlás játékosai álltak a kis ládikó mögött. Máté és Csanád nagy büszkeséggel vállalta el a feladatot, és segítették munkájukkal azt, hogy gyűjtsünk az árván maradt Burus családnak.

Az adományok pedig csak jöttek és gyűltek. Aki hozzájárult, segítséget nyújtott, annak a srácok egy Bajnokcsapat képeslapot adtak ajándékba. Megható pillanatokban volt bőven részük, mesélték, hogy kicsik és nagyok is helyeztek el pénzadományt.

A legszebb jelenet viszont a Barca elleni meccsen történt. A PICK Akadémia U18-as csapatának két játékosa is meghatódott, amikor egy hasonló korú leány egy kis kék dobozzal a kezében jelent meg. „Az osztályunk gyűjtötte. Mindenki! Mi így segítünk!” – mondta, majd átadta az adományt. Gyönyörű pillanat volt, már ezért megérte elindítani a jótékonysági akciót.

A szurkolók által felajánlott összeget a csapat, a stáb és a klub munkatársai kiegészítik, majd hamarosan felkeressük a Burus családot, és személyesen átadjuk nekik az adományt.

Köszönjük az összefogást, a segítséget! A #HandballFamily ismét segített!

Közzétéve: 2022.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR