Vasárnap 15.35-kor: Pick Szeged-Montpellier döntő

Vissza
Vasárnap 15.35-kor: Pick Szeged-Montpellier döntő

Csapatunk 26-24-re győzött Berlinben az EHF-kupa négyes döntőjében a Füchse ellen az elődöntőben, így vasárnap 15.35-kor a francai Montpellier ellen csatázunk a díszes serlegért - a franciák 36-32-re győzték le a román Constantát.

- Ez egy csodás győzelem volt, gratulálok a csapatnak, a szakmai stábnak, történelmet írt a Pick Szeged, a klub első nemzetközi fináléjára készül. Az ember csak nézett, persze hihetetlenül izgult, és azt látta, hogy végig vezetve sikerült kiharcolnunk a mindenki által esélyesebbnek ítélt Füchse ellen a döntőbe jutást. Külön szeretném kiemelni a szegedi közönséget, amely végig biztatta a csapatot. Hatalmas erőt adtak a fiúknak, így velük közösen sikerült nyernie a csapatnak. Most a regeneráció játssza a főszerepet, majd következik a Montpellier elleni döntő. Megyünk tovább, harcolunk a döntőben - nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.


Lékó Péter világbajnok jelölt sakkozó is ott volt a lelátón. Hihetetlen nagy szurkolója a csapatnak, feleségével, Szofival érkezett a német fővárosba.
- Elképesztő meccs volt, nagy győzelem. Hogy őszinte legyek, bár nagyon szurkoltam a csapatnak, nem nagyon hittem, hogy megverjük a Füchsét. Több némettel is beszéltem a meccs után, mindenki azt mondta, hogy megérdemelt sikert aratott a Pick. Hogy mi lesz az esti Bayern-Dortmund kupadöntőn a labdarúgóknál? Remélem, hogy nyer a Dortmund!

A vasárnapi döntőre elutazik a csapat tulajdonosa, Csányi Sándor is, aki a helyszínen szurkol majd a Pick Szegednek.

A meccset a Digi Sport élőben közvetíti, a delmagyar.hu online tudósításban számol be, a csapat Facebook oldala pedig részeredményekkel jelentkezik. A Rádió 88 friss hírekkel és interjúkkal jelentkezik Berlinből.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.05.17.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR