Összefogunk, segítünk a Burus családnak

Vissza
Összefogunk, segítünk a Burus családnak

Összefogásra buzdítjuk a #HandballFamily-t. Az ambrózfalvi Burus családnak gyűjtünk a Budakalász, a Cegléd és a Barcelona elleni meccsen, csapatunk pedig adományt ajánl fel.

Az ember ilyenkor csak csendben van, kicsit megáll, gondolkodik, hogy az élet milyen kegyetlen és kemény. Az ambrózfalvi Burus családról a Délmagyarország napilap írt egy szomorú történetet. Az édesapa, Burus Csaba két gyermekével maradt egyedül, a közelmúltban súlyos betegség után elveszítették a gyermekek édesanyját. Egyedül maradtak, mély gyászban élnek.
 
A család nehéz anyagi helyzetbe került, nem tudták fizetni a házuk törlesztő részletét, így azt elárverezik. A tragédia hallatán a falu összefogott a Burus családért, így gyűjtésbe kezdtek, hogy találjanak egy új otthont. Erre minden esély megvan, de a családnak pénzre van szüksége.
 
Mi egy nagy család vagyunk, így nem volt kérdés, hogy segítő kezet nyújtsunk Csabáéknak, ebben a helyzetben melléjük álljunk.
 
Klubunk adományt ad majd át nekik, a szakmai stáb, a játékosok és a munkatársak közösen egy nagyobb összeget gyűjtöttek, bízunk benne, hogy ez segítség lesz számukra.
 
Kedves HandballFamily!
 
Arra kérünk benneteket, hogy a CYEB-Budakalász, a HÉP-Cegléd és a Barcelona elleni meccs előtt Ti is segítsetek, járuljatok hozzá, hogy a Burus család problémája megoldódjon. A főbejárattal szemben találhattok majd egy adománygyűjtő ládát, ahová várjuk a felajánlásokat, amit majd a klub által összegyűjtött összeggel együtt személyesen adunk át a családnak. Bízunk benne, hogy ismét megmozdul a Mi kék családunk, mint az tette már oly sokszor.

Fotó: Délmagyarország

Közzétéve: 2022.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR