Meccshét! Kezdődik a szezon!

Vissza
Meccshét! Kezdődik a szezon!

Szombaton megkezdődik a 2022–2023-as idény. A K&H férfi kézilabda liga nyitó fordulójában a CYEB-Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában.

Öt nap! Bizony már csak ennyit kell aludni, hogy újból kifussunk a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban a pályára. Jön a 2022–2023-as szezon első K&H férfi kézilabda liga mérkőzése. Hazai környezetben a CYEB-Budakalász gárdáját látjuk vendégül. Indul a szezon!

Hétfőn két edzés szerepel a programban. Futással indult a nap, Juan Carlos Pastor vezetőedző még a szombati foglalkozás előtt elmondta, hogy a hét eleje a fizikai felkészítésről szól, szerdától viszont jön az élesítés, az első bajnokira való felkészülés.

Mozgalmas kis hét lesz ez, hiszen a felnőtt csapat mellett az utánpótlás számára is elkezdődik az új idény. NB I/B-s csapatunk, a PICK Szeged U21 szombaton a Debreceni EAC ellen idegenben kezdi meg a szereplést. A #kiskékek az elmúlt héten Balatonbogláron edzőtáboroztak, két edzőmeccset is játszottak, így készültek a bajnoki rajtra.

A PICK Kézilabda Akadémia három csapata vasárnap hazai környezetben, a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban kezdi el a szezont. Mindhárom csapat, az U20, az U18 és az U16 a Békéssel csap össze.

És akkor térjünk még vissza a szombati Budakalász elleni nyitómeccsre. Bízunk benne, hogy népes szurkolósereg előtt léphetünk pályára. Lehet még nevezni a Lőj egy gólt! játékunkra, kedden délelőtt sorsolunk majd, kiderül, ki lesz az első szurkolónk, aki gólt lőhet a PICK Arénában. Már eddig is nagyon sokan neveztek, de még mindig lehet jelentkezni csapatunk közösségi felületein.

Az első meccsre a jegymester.hu-n 12 órától lehet már belépőt vásárolni, személyesen kedd 15 órától 18 óráig lesz árusítás a PICK Aréna jegypénztárában.

Csapataink heti programja:

K&H férfi kézilabda liga, 1. forduló, szombat, 18 óra: PICK Szeged–CYEB-Budakalász
NB I/B, 1 . forduló, szombat, 18 óra: DEAC–PICK Szeged U21
U16, Keleti csoport, 1. forduló, vasárnap, 14 óra: PICK Szeged–Békés
U18, Keleti csoport, 1. forduló, vasárnap, 16 óra: PICK Szeged–Békés
U20, Keleti csoport, 1. forduló, vasárnap, 18 óra: PICK Szeged–Békés

 

 

Közzétéve: 2022.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR