Juan Carlos Pastor: csak előre kell tekinteni

Vissza
Juan Carlos Pastor: csak előre kell tekinteni

Elmaradt a németországi túránk, péntek este törölték a repülőjáratunkat, így nem tudtunk elutazni. Szombat délelőtt a PICK Arénában edzettünk, ekkor beszélgettünk a vezetőedzőnkkel, Juan Carlos Pastorral.

- Az élet képes furcsa és váratlan dolgokra, most is hasonló történt velünk. Miként dolgozta fel, hogy itthon maradtunk, és nem tudtuk elutazni Németországba?

- Minden pillanatban megoldásokat kell találni a problémákra, ehhez az elmúlt években hozzászoktunk. Vannak akadályok, és ezeket mindig meg kell oldani, most az a legfontosabb, hogy felkészüljünk a Barcelona elleni első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Előtte még játszunk két magyar bajnokit, lesz időnk edzeni, így nem azzal kell foglalkozni, hogy mi volt, hanem csak előre kell tekinteni.

- A csapatnak megmaradt a humora, hiszen miután kiderült, hogy törölték a stuttgarti járatot, többen felvetették, hogy írassuk át a jegyet Korfura, vagy akár Krétára, menjünk csapatépítő hétvégére!

- Biztos, hogy jót tesz a csapatnak, hogy ilyen helyzetben is megmarad a humorérzék, tudnak a játékosok viccelődni és megmarad a jókedv. Fontos, hogy mindez meglegyen a szezonban, mert rengeteg meccset azzal is meg lehet nyerni, ha megvan ez a csapategység, ez a jókedv. Nagyon jó úton járunk, nagyon jó állapotban van a csapat!

- Elmaradt a Stuttgart és a Bergischer elleni meccsünk, így mennyire kellett átalakítani a programot?

- Teljesen! A cél az, hogy edzésekkel pótoljuk be ezt a két meccset. Szombaton játszottunk egymás között egy jót. Hétfő az utazásról szólt volna, a kedd pedig szabadnapnak volt beiktatva. Így viszont vasárnap lesz pihenő, hétfőn kettőt edzünk, és kedden is lesz foglalkozás, ennyiben módosult a program. Még mindig a fizikai felkészítés játssza a főszerepet, ezen lesz az első két nap a hangsúly.

- Megkezdődött a visszaszámlálás. Egy hét múlva már bajnokit játszunk a Budakalász ellen a PICK Arénában. Várja már?

- Mindenki várja! Én is, a kollégáim és a csapat is! Fontosak az edzőmeccsek, de egy bajnokinak egészen más hangulata van, így már én is számolom vissza a napokat. Bízom benne, hogy a nyitó találkozóra népes szurkolótábor jön el buzdítani bennünket.
...

Közzétéve: 2022.08.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/18
Megvan a győzelem! Irány a kupadöntő!

Csapatunk 39-33-ra legyőzte a HSA NEKA együttesét a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap 18 órakor a döntőben szerepelünk.

2024
05/17
Berlin felett kék lett az ég

2014. május 18. történelmi dátum 62 éves klubunk életében. Első nemzetközi sikerünket értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

AZ ÖSSZES HÍR