Péntek esti gólzápor

Vissza
Péntek esti gólzápor

Második edzőmeccsünket is megnyertük a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lejátszott találkozón 38-27-re nyertünk a Gyöngyös ellen.

PICK Szeged–HE-DO B. Braun Gyöngyös 38–27 (18–14)
Felkészülési mérkőzés. Szeged, Pick Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 1300 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy.
PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 8/5, Garciandía 4, Martins 1, Bánhidi 1, Szita 3, Blonz 6. Csere: Mikler (kapus), Gaber, Tönnesen 2, Bombac 1, Rosta 2, Frimmel 1, Mackovsek 2, Bodó 2, Sostaric 5/1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
HE-DO B. Braun Gyöngyös: Bartucz – Lakosy 3, Schäffer 3, Hegedüs 3, Gerdán, Potisk 5, Menyhárt 1. Csere: Tomic 1 (kapus), Hamidovic 4, Halász L. 1, Jóga, Schmid 1, Gráf 1/1, Bura 4, Nkousa, Jaros. Vezetőedző: Bíró Balázs.
Hétméteres: 6/6, ill. 2/1.
Kiállítás: 8, ill 4 perc.

Második edzőmeccsünket vívtuk péntek kora este a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban. Ismét szépen megtelt a lelátó, nagy taps köszöntötte a fiúkat, akiken azért látszott, hogy ismét egy kőkemény felkészülési hét zárása következett. A keretünkből ezúttal kimaradtak ifistáink, akik saját korosztályuk edzőmérkőzésén szerepelnek.

Gólzáporos első félidőt játszottak a csapatok. Harminc perc alatt 32 gól született, ebből mi 18-at szereztünk. Hullámzott a játék, a találkozó elején megléptünk, 13-13-nál azonban egyenlítettek a vendégek. A hajrá a miénk volt, így sikerült ismét elhúznunk. A játékrész statisztikájához tartozik, hogy Bogdan Radivojevics nyolc gólig jutott, szerb szélsőnk szépen megszórta magát, az egyik hetesnél Bartucz kapust még fenékre is ültette, majd felette a kapuba bombázott.

A védekezés a második harminc percben sem játszott főszerepet. Alexander Blonz vállalta a „gólgép” szerepét, a szélső parádés találatokat szerzett. Cserélt mindkét oldal, ebből pedig mi jöttünk ki jobban, rengeteg labdát szereztünk, amiből pedig könnyű gólokat lőttünk. Az 50. percben már 34-22 állt az eredményjelzőn. A szurkolóink remekül szórakoztak, minden gólunkat, minden védésünket megtapsoltak. A hangulat ismét a szokásos szegedi volt: parádés! Köszönet, hogy mindkét meccsen ennyien eljöttetek bennünket buzdítani.

Csapatunk legközelebb augusztus 19-én és 20-án a romániai Nagyszentmiklóson lép pályára. Mindkét meccsünk magyar idő szerint 18 órakor kezdődik. Az első nap a Constanta, míg a másodikon a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

 

Közzétéve: 2022.08.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR