PickBall nemzetközi felnőtt torna

Vissza
PickBall nemzetközi felnőtt torna

Augusztus 6-án és 7-én PickBall néven felnőtt nemzetközi kézilabdatornát rendezünk a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban. A PICK Szeged U21 mellett három csapat szerepel a viadalon.

Készülünk. Szeptemberben kezdődik az NB I/B-s bajnokság, amely az idei szezontól egy csoportban zajlik majd. Fiatal együttesünk, a PICK Szeged U21 az alapozást végzi, játékosaink kettőzött erővel készülnek. A sok-sok edzés után viszont augusztus 6-án (szombat) és augusztus 7-én (vasárnap) komoly kihívás vár a játékosokra.

A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban először rendezzük meg a PickBall felnőtt nemzetközi tornát. A romániai Nagyvárad, a szintén másodosztályú Kecskemét és a Vecsés (az Orosháza visszalépése után ők is maradtak NB I/B-sek) vesz részt az eseményen.

A csapat készül, bízunk benne, hogy szurkolóink közül sokan eljönnek buzdítani a csapatot. A torna megtekintése ingyenes.

A Pick Ball programja

Augusztus 6. (szombat)
9: PICK Szeged U21-Nagyvárad
11: Kecskeméti TE-Vecsési SE
16: Nagyvárad-Vecsés SE
18: PICK Szeged U21-Kecskeméti TE

Augusztus 7. (vasárnap)
10: PICK Szeged U21-Vecsés SE
12: Nagyvárad-Kecskeméti TE
14: eredményhirdetés

Közzétéve: 2022.07.31.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/10
Taps kísérte az öltözőbe a csapatot

Remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt játszottuk le első edzőmeccsünket. A Balatonfüred ellen 37-26-ra nyertünk.

2022
08/09
A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Szerdán 17 órakor az első edzőmeccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR