Mario Sostaric: 2025-ig PICK Szeged

Vissza
Mario Sostaric: 2025-ig PICK Szeged

Klubunk 2025-ig meghosszabbította jobbszélsőnk, Mario Sostaric szerződését.

Mario Sostaric 2016 nyarán érkezett a csapatunkba. Jobbszélsőnk tagja annak a négyesnek, amely minden idők legeredményesebb szegedi kézilabdás csoportja. SuperMario csakúgy, mint Bánhidi Bence, Bodó Richárd és honfitársa, Matej Gaber háromszoros magyar bajnok és egyszeres kupagyőztes. Eddig 222 meccsen húzta magára a kék mezt, ezeken a találkozókon 751 gólt szerzett.

–  Fontos láncszeme csapatunknak Mario Sostaric. Szélsőnkkel 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk a szerződését. Játékosunk fontos szerepet tölt be minden területen, a pályán és azon kívül is, kiváló játékos, kiváló közösségi ember. Egy igazi példakép a PICK Szeged utánpótlásában szereplő játékosok számára, nagy öröm, hogy további három évig a mi játékosunk marad – számolt be a mai nap második szerződés hosszabbításáról Kiss Bence cégvezető.

 – Örülök, hogy sikerült meghosszabbítani 2025-ig a szerződésemet. Szeged a második otthonom. Remekül érzem itt magam, úgy gondolom, jól illeszkedem a csapatba. Imádom a csapatom, imádom a klubot, a várost, imádok itt mindent. És ugyanígy érez a családom is. Úgyhogy nagyon örülök, hogy itt maradok és folytatjuk a klubbal a közös utat. A lécet mindig a legmagasabbra tesszük. Az elmúlt szezonban megvédtük a magyar bajnoki címünket. Ezt szeretnénk idén is megismételni. És természetesen a Magyar Kupát is szeretnénk megnyerni. De a legfontosabb, hogy végre sikerüljön bejutni a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Erős keretünk van, szerintem megérdemeljük, hogy ott legyünk – nyilatkozta Mario Sostaric.

Közzétéve: 2022.07.27.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/10
Taps kísérte az öltözőbe a csapatot

Remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt játszottuk le első edzőmeccsünket. A Balatonfüred ellen 37-26-ra nyertünk.

2022
08/09
A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Szerdán 17 órakor az első edzőmeccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR