Final Four oldalak a Délmagyarországban

Vissza
Final Four oldalak a Délmagyarországban

Csongrád megye napilapja, a Délmagyarország az EHF-kupa négyes döntője alkalmából pénteken négy oldalon foglalkozik a Pick Szeged szereplésével.

A régió legnépszerűbb csapata, a Pick Szeged története legfontosabb nemzetközi szereplésére készül, így Csongrád megye napilapja is kiemelten foglalkozik az EHF-kupa berlini négyes döntőjével. A Füchse Berlin elleni elődöntőre hangoló együttesünkről a pénteki Délmagyarországban a szurkolók négy oldalon olvashatnak érdekességeket, statisztikákat és interjúkat, valamint sok fotót is láthatnak az eseményhez kapcsolódóan.

 
különleges különszámban többek között a csapat olyan korábbi játékosai szólalnak meg, mint például Luka Zvizej, Valentin Ghionea, Laluska Balázs vagy Antonio Pribanic.
 
Csütörtök délelőtt a szegedi Boross utcai nagycsoportosok látogatták meg a csapatot, és adtak át rajzokat a játékosoknak. 

Közzétéve: 2014.05.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR